Project Quality Manager - Automotive, Timisoara

Step Up Professional HR Services

31-08-2012 | EXPIRA LA 30-09-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Urmarirea tuturor aspectelor referitoare la calitate cat si a celor ce tin de siguranta in timpul procesului de dezvoltare si lansare produs (interne, client si furnizor) precum sunt cele descrise in procedurile corespunzatoare de dezvoltare, in stransa colaborare cu PM.
Dezvoltarea si mentinerea in standarde a planului de calitate. Agreere asupra planului de calitate intre client si echipa interna de proiect ;
Controlul tuturor actiunilor ce asigura calitatea proiectului in acord cu Planul de Calitate. Urmarirea implementarii actiunilor corectoare (ex: verificare periodica privind status-ul calitatii, FPY, asigurarea calitatii la furnizori, planificarea resurselor, managementul schimbarii, PPAP, analize de capabilitatea procesului etc);
Raportare continua asupra calitatii ce trebuie sa contina statusul implementarii masurilor si rezultatelor conform Planului de calitate precum si statusul masurilor de corectie in cazul devierii pentru a atinge targetul planificat.
Urmarirea (depistarea, ofertarea, suportul, furnizarea metodologiilor) metodelor necesare implementarii pe proiecte conform Planului de calitate (incluzand, spre exemplu atingerea unor repere clare, intalniri de status, APQP, revizuirea gradului de finalizare al lansarii, managementul informational si al cunostintelor).
Oferirea suportului in lansarea prototipurilor, echipamentelor si obtinerea aprobarii clientului (studii asupra calitatii proceselor) prin supervizarea indeplinirii cerintelor conform planului de calitate.


CERINTE

Diploma universitara (Matematica, Electronica, Calculator, Ingineria Sistemelor) sau experienta relevanta ;
Cel putin 2 ani de experienta in sectorul calitatii ;
Orientare spre client si calitate, inovare, initiativa ;
Exprimare clara in comunicare ;
Axat pe obtinerea rezultatelor.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant ;
Lucrul cu tehnologii si echipamente de ultima ora ;
Oportunitati excelente de cariera pe plan tehnic si managerial ;
Munca intr-o echipa tanara si dinamica ;
Mediu de lucru international ;
Asigurari de sanatate si stomatologice private ;
Facilitati sportive.


DESCRIEREA FIRMEI

“ Fiecare clipa de cautare este o clipa de regasire” ( Paulo Coelho)



Sunteti in cautarea unui loc de munca? Simplificati-va acest proces de cautare, apeland la noi. Step Up va pune la dispozitie specialisti in domeniul Resurselor Umane care va vor oferi suport in dezvoltarea carierei dvs.

Va asteptam pentru a parcuge impreuna drumul spre atingerea obiectivelor dvs profesionale.


Step Up Professional HR Services

A. Saguna, nr 3, bl U5, cam 6

Tel: +40356 458 588
E-mail: office@hr-step-up.ro