Project Manager (Timisoara)

Drees&Sommer Romania

09-11-2007 | EXPIRA LA 09-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Profesionist in domeniu, dinamic, creativ si cu initiativa. Bun organizator, generalist cu viziune si precautie in modul de abordare a realizarii tuturor etapelor unui proiect. Cautam persoane care inteleg aspectele comerciale in proiectele de constructii. Este necesara cunoasterea limbii engleze (cunoasterea limbii germane ar constitui un avantaj), si posesia carnetului de sofer categoria B. Considerati ca puteti fi un bun coordonator de proiect? Asteptam aplicatia Dumneavoastra impreuna cu o scrisoare de intentie si CV.


CERINTE

Sunteti inginer in constructii si aveti o experienta in domeniul constructiilor de minim 3-5 ani, experienta dobandita in cadrul unei firme de Project Management sau de constructii la cheie? Sarcina Dumneavoastra este sa controlati activ termenele, costurile si calitatea lucrarilor. Pentru a obtine rezultate optime in cadrul proiectelor, va organizati sarcinile in mod eficient si motivati participantii la o colaborare orientata catre un scop comun.


DESCRIEREA FIRMEI

Drees & Sommer este lider pe piata germana in ceea ce priveste Project Management si serviciile de consultanta. Drees & Sommer International AG isi ofera serviciile in Europa, Orientul Mijlociu si China.

Pentru sprijinirea activitatii noastre pe teritoriul Romaniei cautam: Project Manager cu experienta, pentru biroul nostru din Timisoara.