Program de dezvoltare a carierei personale

Delta HR Consult

13-08-2010 | EXPIRA LA 19-08-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul de dezvoltare a carierei personale este destinat persoanelor fizice care isi doresc fie o schimbare la nivelul carierei proprii, fie se afla intr-un impas privind contextul profesional.


CERINTE

Scopul principal al programului este acela de a oferi participantilor un avantaj pe piata muncii, prin cei 3 pasi ai programului nostru:

1. Pregatirea documentatiei necesare aplicarii pentru un post - analiza cv-ului propriu cu aducerea corectiilor necesare; elaborarea unui plan de self-marketing in functie de care va fi elaborata scrisoarea de intentie
2. Evaluare psiho-aptitudinala complexa, necesara identificarii punctelor tari si a elementelor ce necesita imbunatatiri vis-a-vis de propria persoana, cu elaborarea profilului psiho-individual si consilierea aferenta
3. Simularea de interviuri pentru categoria de job-uri dorite de dvs., cu analiza ulterioara a prestatiei proprii si aducerea corectiilor necesare


BENEFICII OFERITE

Pretul pentru participarea in cadrul acestui program este de 420 de Ron. In situatia in care ne recomandati inca o persoana doritoare de a participa in cadrul acestui program, beneficiati impreuna de o reducere de 10 %. Discount-ul acordat poate urca pana la 20%, in situatia in care ne recomandati 3 persoane in plus fata de dvs. Pentru detalii ne puteti contacta la 0728 939807.


DESCRIEREA FIRMEI

Training si Consultanta in Managementul Resurselor Umane

Delta HR Consult activeaza in domeniul resurselor umane din anul 2000, fiind deja una din firmele cu traditie pe piata din vestul Romaniei.
Activitatile de inceput au constat in recrutare si selectie personal, dublate de sprijinirea clientilor in orientarea si integrarea noilor angajati prin programe de training corespunzatoare. Ulterior, activitatea a fost dezvoltata in directia oferirii de solutii complete in zona resurselor umane, prin programe de consultanta, audit de resurse umane si diagnoza organizationala. Sprijinul oferit in sensul eficientizarii functiei de resurse umane este dublat de activitati complexe de training si team building.