Operator video

Analog TV SRL

26-10-2008 | EXPIRA LA 01-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Filmeaza singur sau in echipa ori sub supravegherea producatorului, primeste si respecta instructiunile venite din partea producatorului. Se asigura ca toate materialele filmate sunt in conformitate cu standardele Analog TV, cu indicatiile producatorului si cu regulile de productie TV, inclusiv cu normele CNA.
Contribuie la imbunatatirea materialelor video, din punct de vedere tehnic si artistic, participa la realizarea tuturor materialelor video in care este implicat, respecta in totalitate prevederile legale cu privire la acestea.


CERINTE

Experienta in domeniu minimum 6 luni, cunostinte de imagine (miscari camera, incadraturi, reglaje camera, etc), aten¿ie la detalii vizuale, creativitate, capacitate de analiza si sinteza, perspicacitate, receptivitate, autodidact, studii medii sau superioare. Disponibilitate, capacitate de a lucra in echipa, de a respecta termene limita, autodidact, dornic sa progreseze si in alte domenii TV


DESCRIEREA FIRMEI

Post TV regional, cu acoperire in judetele Timis, Arad si Caras Severin, prin retelele CATV si acoperire nationala prin satelit (DIGI TV). Postul este in curs de extindere a ariei de acoperire si a grilei de programe.
Mai multe detalii la www.analogtv.ro