Office Manager - Timisoara

BitDefender

24-05-2007 | EXPIRA LA 23-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitate principala: asigurarea suportului administrativ local in vederea sustinerii obiectivelor de business ale companiei BitDefender.

Zone de interactiune:
- Colaboreaz¿ cu General Ofice Manager-ul de Companie în vederea eficientiz¿rii suportului administrativ necesar sustinerii obiectivelor locale de business.
- Colaboreaz¿ cu Responsabilul Administrativ/Achizitii Divizie în vederea asigur¿rii tuturor materialelor necesare dezvolt¿rii business-ului BitDefender.
- Colaboreaz¿ cu Responsabilul HR Divizie în stabilirea, evaluarea si îmbun¿t¿tirea permanent¿ a politicilor HR la nivelul office-ului local precum si în activitatea de recrutare personal la nivel local.
- Colaboreaz¿ cu Responsabilul Financiar Divizie în vederea solution¿rii tuturor documentelor financiar-contabile la nivelul office-ului local (avansuri/deconturi de cheltuieli pentru achizitii, raport¿ri financiare etc.).
- Colaboreaz¿ cu CIO BitDefender în transmiterea, urm¿rirea si asigurarea necesarului de sisteme IT pentru sustinerea infrastructurii DSD.

Specificatie: pozitia este in regim part time.


CERINTE

- Student sau absolvent al unei institutii de invatamant superior;
- Capacitate de analiza si sinteza;
- Comunicare excelenta;
- Abilitati de organizare, autocoordonare, persuasiune foarte ridicate;
- Spirit de echipa;
- Implicare, initiativa.

Plusuri:
- experienta pe o pozitie similara;
- permis de conducere categoria B.


BENEFICII OFERITE

- posibilitatea de a lucra intr-o companie multinationala;
- program de lucru flexibil;
- mediu de lucru occidental, dinamic, motivant;
- dezvoltare personala si profesionala coordonata de departamentul de resurse umane (training, team-building etc.).


DESCRIEREA FIRMEI

BitDefender protejeaza peste 40 de milioane de utilizatori de calculator din 100 de tari. Tehnologia revolutionara de interceptare a virusilor a fost recunoscuta de 28 de Academii de Stiinte din Comunitatea Europeana prin premiul IST 2003 si este certificata de catre cele mai prestigioase laboratoare de testare din lume (ICSA, Virus Bulletin, CheckMark). BitDefender detine repezentante locale in Germania, Spania, SUA si Romania.