MEDIC DE LABORATOR (NOUL LABORATOR SYNEVO TIMISOARA)

SC Medicover Rombel SRL

04-03-2007 | EXPIRA LA 10-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Medicul de laborator este responsabil cu interpretarea rezultatelor, validarea lor in sistem din punct de vedere medical si semnarea buletinelor de rezultate. Pe linie ierarhica, se supune din perspectiva admiistrativa Managerului de laborator, iar pe linie stiintifica Directorului Medical al companiei. De asemenea, este responsabil cu organizarea fluxului de lucru la nivel de business unit si de implementarea serviciilor noi si a metodelor agreate, propunand imbunatatiri pentru imbunatatirea activitatii. Se ocupa de educatia medicala continua a corpului medical si de respectarea normelor si a procedurilor impuse de sistemul de calitate.


CERINTE

Candidatul /a la postul de MEDIC DE LABORATOR in cadrul laboratorului Synevo va fi o persoana cu cel putin 1 an experienta in specialitate, cu abilitati de comunicare si dorinta de a lucra in echipa.
- Va avea permanenta preocupare de a se mentine informat/a cu privire la noutatile stiintifice in domeniu si de a se instrui cu privire la metodele de lucru noi sau a serviciilor noi intruduse.
- Va fi absolvent de studii superioare de specialitate ( Facultatea de Medicina ) si rezidentiat incheiat in specialitatea Laborator .
- Va fi membru al Colegiului Medicilor si va avea Autorizatie de libera practica la zi.
- Va respecta Codul de deontologie profesionala si celelalte reglementari care se refera la exercitarea profesiei de medic pe teritoriul Romaniei;
- Va fi un bun utilizator al computerului;
- Va cunoaste o limba straina ( preferabil limba engleza).


BENEFICII OFERITE

O cultura organizationala bazata pe tranparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca la care sa vii cu placere.
Mentionam ca doar candidatii considerati exigibili vor fi contactati. De asemenea, mentionam ca SC MEDICOVER ROMBEL SRL va pastra confidentialitatea asupra datelor dvs. cu caracter personal pe care le puneti la dispozitie prin Cv-urile transmise, in conformitate cu prevederile legii 677/ 2001.


DESCRIEREA FIRMEI

Synevo - medical laboratory division of Medicover Group is the most important provider of laboratory test in Romania (3,6 million tests in 2006). At the moment, Synevo operates 10 laboratories in Bucharest, Cluj, Constanta, Iasi, Satu Mare, Suceava and Timisoara and employs 285 people. Confident in its ability to extend and diversify the line and variety of lab investigations ¿ including esoteric tests, Synevo consider the physician to be the most important partner. Together we improve the quality of medical act and the patient\'s health.