MEDIA CONSULTANT

ANALOG TV TIMISOARA

24-06-2006 | EXPIRA LA 30-06-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitate de marketing si vanzari. Munca de birou si de teren.
Gestionarea unui portofoliu de clienti vechi si largirea lui prin identificarea unor clienti noi, imbunatatirea contractelor existente. Activitati de media planning.
Atragerea de clienti noi, intocmirea ofertelor generale si personalizate, purtarea negocierilor, intocmirea contractelor, urmarirea derularii lor, intocmirea rapoartelor periodice si finale pentru clienti si pentru departamentul propriu, intocmirea si actualizarea bazelor de date.


CERINTE

Dinamic, flexibil, capabil sa asimileze rapid cunostinte specifice realizarii programelor si a produselor TV, deschis la formarea de cunostinte noi, inovativ, organizat, punctual, corect, echilibrat, posesor al unui bagaj bogat de cunostinte generale dar si specifice din domeniile economic, social, administrativ. Fire deschisa, bun cunoscator al tipurilor umane, adaptabil, rezistent la stress, capabil sa lucreze in echipa. Responsabilitate, capacitate de evaluare si autoevaluare.


BENEFICII OFERITE

Compania pune la dispozitie birouri moderne, comunicatii telefonice, Internet, documentare, training profesional, transport in interes de serviciu, telefon mobil, consumabile. Program de lucru fix sau flexibil, in functie de performantele individuale si de grup.


DESCRIEREA FIRMEI

Post local de televiziune, lider local conform studiilor de audienta. Acoperire- Timisoara si localitatile importante din jud Timis.
Cel mai modern post local de televiziune din Romania, echipat la standarde occidentale. 50-60 de angajati, in majoritate tineri.