LOCAL AFFILIATE ACCOUNTANT - TIMISOARA

MANPOWER ROMANIA

02-02-2007 | EXPIRA LA 08-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asigura zilnic transmiterea prin scanare a facturilor de import, dupa ce in prealabil a completat datele necesare inregistrarii acestora in contabilitatea clientului.
- Trimite pana la termenele stabilite documentatia necesara inregistrarii in contabilitate a cross-charge-urilor lunare dupa ce in prealabil a obtinut aprobarile necesare.
- Efectueaza saptamanal reconcilierea tranzactiilor cu entitatile afiliate pentru companie si comunica in timp util Affiliate Accountant-ului din strainatate eventualele erori in vederea corectarii acestora.
- Zilnic verifica si ataseaza receptiile pentru materii prime, materiale de ambalat, piese de schimb si echipamente la facturi.
- Verifica facturile de cumparare sa aiba toata documentatia ceruta de legislatia in vigoare atasata (receptie/process verbal, comanda) si le aranjeaza in dosare.


CERINTE

- Limba engleza ¿ nivel mediu/avansat scris si vorbit;
- Excel/Word;
- SAP ¿ basic (nu este obligatoriu, dar de preferat).


DESCRIEREA FIRMEI

Manpower Romania este agentia de recrutare si plasare de forta de munca temporara si permanenta mereu aproape de tinerii studenti si absolventi.
Va cunoastem calitatile, asteptarile, dorintele, nevoile, cautarile si va oferim tot sprijinul nostru in construirea carierei la care visati. Impartasim astfel convingerea ca in orice loc este nevoie mereu de tineri valorosi.
Prin partenerii nostrii, companii de succes in toate domeniile de activitate, va propunem proiecte temporare si permanente care va dau sansa sa castigati o experienta cat mai vasta in medii de lucru diverse.
* Transmiterea unui CV ca raspuns la acest anunt direct pe site presupune acordul dumneavoastra fata de vizualizarea, procesarea si analizarea datelor dumneavoastra personale de catre reprezentantii Manpower Romania si de catre terti.