Land & Nutrient Manager

SC SMITHFIELD FERME SRL

23-04-2008 | EXPIRA LA 23-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Stocarea corecta a dejectiilor
- Imprastierea ingrasamantului organic
- Intocmirea contractelor de inchiriere a terenurilor (atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice, ex. primarii)
- Efectuarea studiilor OSPA
- Respectarea tuturor normelor prevazute de legislatia in vigoare
- Stabilirea si intretinerea relatiilor cu autoritatile locale si regionale (Mediu, Apele Romane, OSPA, Directia Agricola), precum si cu celelalte persoane colaboratoare


CERINTE

- Studii superioare (Agronomie – avantaj)
- Experienta intr-o pozitie similara – avantaj
- Permis de conducere cat.B
- Persoana dinamica, puternic motivata, bune abilitati de comunicare, deschisa la nou
- Disponibilitate pentru deplasare si program prelungit


DESCRIEREA FIRMEI

Smithfield Foods, Inc. este cel mai mare producator si procesator de carne de porc din lume. In afara Statelor Unite, Smithfield este prezent in Anglia, Franta si Polonia si detine joint-ventures in Mexic, China si Spania, avand peste 51.000 de angajati.

In Romania si-a inceput activitatea in anul 2004, in Banat, o zona cu o bogata traditie si potential ridicat in productia de suine, capitalul investit pana in prezent ridicandu-se la peste 250 milioane USD. Activele achizitionate aici de Smithfield Romania, precum si noile investitii se regasesc astazi in cadrul companiilor Smithfield Procesare si Smithfield Ferme.

Compania Smithfield Ferme se ocupa de cresterea suinelor. In prezent fermele noastre sunt situate in judetul Timis. In planurile de extindere a investitiilor sunt vizate si alte judete din partea de Vest a tarii. Urmatoarele ferme vor fi situate in judetul Arad.