Java developer

S.C. Berg COMPUTERS S.R.L.

11-10-2012 | EXPIRA LA 10-11-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asteptarile pe care le avem de la colegii nostri sunt ridicate, iar acestia raspund cu succes exigentelor impuse, pentru ca, pe langa pregatire si implicare, investesc in munca lor si multa pasiune. De aceea vei gasi in echipa noastra interlocutori seriosi care iti pot impartasi din experienta lor, si alaturi de care poti avea o contributie importanta.

In cadrul echipei berg COMPUTERS vei avea posibilitatea sa te implici in diverse proiecte interesante, sa inveti in permanenta si sa impartasesti din experienta ta, sa te integrezi intr-o echipa tanara si performanta.
Trebuie doar sa ne trimiti CV-ul tau si sa ne convingi ca:


CERINTE

stii Java, OOP si SQL
ai experienta cu una din tehnologiile: JSF, GWT, Struts, Eclipse RCP, Swing
esti o persoana dinamica, intreprinzatoare cu spirit de echipa si dorinta de perfectionare
vorbesti bine limba engleza

Iar daca:

ai cunostintele de Spring, Hibernate, JEE(JPA, EJB, JAX-WS), ORACLE, MS SQL Server, DB2
si stii limba germana sau franceza

ai si mai multe sanse sa te alaturi echipei noastre.


DESCRIEREA FIRMEI

berg COMPUTERS este o companie romano-germana infiintata in 1991. Avem o experienta bogata in dezvoltare software, obtinuta prin finalizarea a peste 2000 de proiecte.

Portofoliul nostru contine proiecte de webdesign si aplicatii internet, software la cheie si la comanda pentru peste 500 de clienti din Romania si din strainatate. Puteti afla mai multe informatii despre noi si despre activitatea pe care o desfasuram accesand www.berg-computers.com