Inside Sales Representative - Timisoara

ECHO PLUS

25-02-2013 | EXPIRA LA 27-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

DACA VEI DEVENI COLEGUL NOSTRU, VEI FI RESPONSABIL CU:
- contactarea telefonica a potentialilor clienti si promovarea produselor companiei prin ofertare directa catre segmentul Business (companii sau institutii publice);
- identificarea nevoilor clientilor si oferirea de solutii customizate;
- negocierea si inchiderea vanzarii;
- mentinerea relatiilor cu clientii din portofoliu;
Intreg procesul de vanzare se desfasoara exclusiv la sediul nostru, prin telefon, fax, e-mail.

ASPECTELE DIFICILE ALE JOBULUI:
- Targetul de vanzari nu este usor de atins pentru un membru al echipei aflat in primele 12 luni; ai nevoie de ambitie, tenacitate si un mare numar de clienti contactati ca sa-l poti atinge.
- Cei ce fac performanta in orice job de vanzari sunt departe de a fi “comozi” sau “multumiti” de propriile rezultate. Iar in echipa noastra raman doar vanzatorii interesati de performanta.


CERINTE

Excelente abilitati de comunicare prin telefon: voce placuta, dictie, discurs clar si structurat, putere de convingere, ascultare activa.
Ambitie, dorinta de autodepasire, orientare catre rezultate.
Rezistenta la stres, perseverenta.
Integritate, caracter puternic, sinceritate.
Capacitatea de a comunica corect in scris.
Orientare catre client.
Atitudine pozitiva si orientata catre gasirea de solutii.
Initiativa si proactivitate.
Cel putin o experienta de minimum un an neintrerupt in aceeasi companie, indiferent de functie, insa cu contract de munca full time (8 ore pe zi).
Cunostinte medii de utilizare Windows si Office.


BENEFICII OFERITE

- Intri intr-o echipa de vanzari profesionista formata din oameni dinamici si prietenosi, care au reusit sa creasca vanzarile companiei de la o luna la alta, chiar si in conditiile actuale. Intotdeauna cand lucrurile ti se par ca sunt imposibil de realizat vei putea vedea in jurul tau exemple care iti vor demonstra ca “se poate” si oameni care te vor ajuta sa treci peste momentul greu.
- Ca sa aplici pentru jobul nostru nu ai nevoie neaparat de experienta in vanzari. Printre cei mai buni oameni de vanzari din echipa noastra sunt si cei pentru care primul job in vanzari a fost la noi. Trainingul si feed-back-ul permanent pe care il vei primi te vor ajuta sa te dezvolti profesional.
- Pregatirea sau abilitatile tehnice nu sunt conditii pentru a putea aplica la jobul propus de noi. Informatiile tehnice necesare in procesul de vanzare vor putea fi usor asimilate pe durata trainingurilor, chiar si de catre o persoana ce se considera “atehnica”.
- Vei lucra intr-o companie stabila din punct de vedere financiar, aflata pe o panta ascendenta, care isi respecta angajamentele luate fata de clienti si fata de angajati.
- Vei avea un contract de munca in conformitate cu legislatia, cu un program fix de 8 ore pe zi (luni – vineri 8:30 - 17:00 cu pauza de masa 30 min), cu weekendurile si sarbatorile legale libere.
- Salariul ce stimuleaza performanta are o componenta fixa si una variabila, in functie de realizari.
- Vei lucra intr-un mediu de lucru placut si confortabil intr-un sediu situat ultra-central intre Piata 700 si Opera din Timisoara, la etajul 2 al unei cladiri de birouri (str. Paris nr. 2A).


DESCRIEREA FIRMEI

ECHO PLUS este un partener pe termen lung pentru clientii sai de tip business - persoane juridice din Romania, firme si institutii - oferind intreaga gama de consumabile, atat compatibile cat si originale, pentru imprimante, faxuri, copiatoare si multifunctionale de birou. Din depozitele nostre din Bucuresti si Timisoara livram in orice localitate din tara peste 2500 de modele de consumabile pentru echipamente de printare de birou.
Sistemul de management al calitatii implementat de Echo Plus, care respecta standardul ISO 9001:2008 fiind certificat de catre TUV Rheinland Romania, are ca obiectiv principal obtinerea satisfactiei clientilor nostri prin furnizarea de produse de cea mai buna calitate si mentinerea unei relatii de parteneriat pe termen lung.
De aproape 7 ani de cand activam pe piata consumabilelor din Romania volumul nostru de vanzari a crescut de la an la an ajugand in 2011 si 2012 la cifre de afaceri de peste 2 milioane de euro. Aceasta este o consecinta a faptului ca am stiut sa ne atragem si sa ne pastram clientii prin calitatea produselor noastre si prin profesionalismul expertilor nostri.