Inginer Proiectant Tehnologii Injectie Mase Plastice

ELBA

12-04-2007 | EXPIRA LA 18-04-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- realizeaza documentatia tehnica completa pentru elaborarea tehnologiilor de executie a produselor noi, reproiectate sau modernizate, aplicand metode specifice (cercetare, verificare de solutii tehnice, etc.)
- colaboreaza cu proiectantii de produs si de SDV-uri pentru adoptarea celor mai bune solutii tehnologice.
- intocmeste si difuzeaza lista si teme de proiectare SDV-uri si participa la omologarea acestora.
- participa la omologarea produselor si a reperelor executate.
- participa la executia seriei zero, difuzeaza documentatia tehnologica la sectiile de productie si asigura asistenta tehnica la punerea in fabricatie a produselor.
- raspunde de omologarea materialelor plastice noi asimilate in cadrul atelierului de injectie masa plastica.
- analizeaza oportunitatea si propune asimilarea unor produse sau solutii tehnice noi.
- aplica prevederile din Manualul Calitatii, Procedurile de sistem si Procedurile operationale care se refera la domeniul sau de activitate.


CERINTE

- studii superioare tehnice (chimie industriala sau mecanica),
- experienta minim 2 ani in domeniul tehnologiilor de injectie mase plastice,
- cunoasterea unei limbi de circulatie internationala,
- disponibilitate pentru program de lucru prelungit
- spirit de echipa
- ordonat
- flexibil
- spirit de initiativa


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial atractiv
- dezvoltarea unei cariere pe termen lung in cadrul firmei
- training si specializare in domeniul de activitate


DESCRIEREA FIRMEI

Elba este societate privata pe actiuni, cu capital integral romanesc, fiind cel mai important producator de corpuri si sisteme de iluminat din Romania.
Avand in prezent un numar de 1200 de angajati si o vechime de peste 85 de ani pe piata romaneasca, ELBA este o firma de nivel european a carei misiune este aceea de a oferi fiecarui client produsele si serviciile pe care si le doreste din punct de vedere al originalitatii, calitatii si accesibilitatii pretului.
Prin continua dezvoltare, asimilare de noi tehnologi si permanenta instruire a personalului, ELBA a reusit sa-si mentina pozitia de lider in domeniu, oferind clientilor sai corpuri de iluminat (fluorescente, exterioare ornamentale, pentru iluminat industrial, pentru iluminat de siguranta, semafoare etc.), corpuri de iluminat auto, matrite, scule si dispozitive, dar si servicii complete (proiectare, executie, modernizare si intretinere) pentru sisteme de iluminat interior, exterior sau stradal.
Caliatea produselor si serviciilor este certificata de sistemele de calitate si mediu implementate: ISO 9001/2000, ISO/TS 16949/2002, ISO 14001/2005, precum si de incercarile efectuate in laboratoarele proprii (fotometric, chimic, electromecanic) acreditate de Reteaua Nationala de Auditori de Romania.