Inginer Proiectant (Catia V5, ProE, UG)

Smartree Romania

15-11-2012 | EXPIRA LA 15-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Scurta descriere a companiei

Smartree Romania ofera solutii integrate de management al resurselor umane – salarizare, administrare de personal, recrutare, munca temporara si consultanta - destinate cresterii eficientei proceselor care atrag, valorifica si cresc capitalul uman; principala sursa de oxigen pentru afaceri. Avem acoperire nationala permanenta cu prezenta in cele mai importante orase respectiv: Bucuresti, Constanta, Pitesti, Timisoara, Brasov, Cluj, Sibiu.

Daca vrei sa afli mai multe despe noi si serviciile noastre, te rugam sa ne contactezi accesand site-ul nostru: www.smartree.com




Responsabilitati

Activitate in diviziile: sisteme de filtrare (filtre de aer, ulei si combustibil), galerii admisie, separatoare de ulei si a sistemelor de pompare;
Creare/modificare date 3D/2D. Completarea datelor in SAP;
Dupa o perioada de proba absolvita cu succes, rezolvarea independenta a temelor de proiectare.


CERINTE

www.smartree.com

Cerinte

Pentru unul dintre clientii nostri, lider mondial in productia de filtre pentru instalatii hidraulice, filtre cu autocuratire, separatoare de hidrocarburi, cautam Inginer Proiectant.

Cunostinte foarte bune de limba Engleza si/sau Germana;
Absolvirea unei facultati tehnice cu specialitatea Constructii de Masini;
Cunostinte fundamentale in domeniul constructiei de masini (Proiectare si Procese de Productie) si optimizarea tehnica a motoarelor completate de cunostinte in domeniul prelucrarii maselor plastice;
Cunostinte CAD (Catia V5, ProEngineer, UG), SAP;
Experienta minim 5 ani intr-o pozitie similara;
Spirit de echipa, initiativa, flexibilitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Smartree Romania este o companie specializata in externalizarea salariala, administrare de personal si munca temporara, cu mai mult de 10 ani experienta.

Smartree a reusit sa devina partenerul preferat al companiilor de succes, fie ca sunt companii romanesti, fie ca sunt companii multinationale.

Smartree este partener exclusiv in Romania al ADP - Automatic Data Processing (www.adp.com) si gestioneaza contractele globale care necesita procesare salariala locala.