Inginer calitate furnizori- zona Timisoara

Personal Solutions

19-05-2014 | EXPIRA LA 18-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pozitia este noua in companie, iar viitorului inginer calitate va fi de a construi aceasta pozitie in companie – rutine zilnice, rapoarte, reglementare arie actiune.
Responsabilitati:
- faciliteaza relatia intre furnizorii firmei si procesul de fabricatie (Este garantul demersului calitate produse / procese in relatia cu furnizorii nostri)
- Este reprezentantul firmei (si a clientilor firmei ) in fata furnizorilor
- se asigura de respectarea cerintelor de catre furnizori (de faptul ca cerinele companiei si ale clienilor sunt luate în considerare de catre furnizor) ,
- Ajuta departamentul de achizitii sa optimizeze panoul de furnizori,
- Participa la QRQC al achizitiilor
- Efectueaza audituri la furnizorii si conduce planurile de actiune necesare


CERINTE

Cerinte:
studii superioare de profil tehnic
- experienta min 2-3 ani pe o pozitie similara
- experienta in industria automotive
- cunosterea standardelor de calitate (ISO TS 16949, etc- cunoasterea instrumentelor AMDEC, fiabilitate previzionala, MSP, metode de rezolvare a problemelor, 8D si QRQC,
- cunoasterea notiunilor de fiabilitate, analiza functionala si plan de experienta
- limba engleza nivel avansat


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial se va discuta la interviu! Companie multinationala cu renume in domeniul automotive!


DESCRIEREA FIRMEI

Personal Solutions este o companie infiintata in 2005 ce activeaza in domeniul Resurselor Umane cu scopul de a oferi solutii complexe pentru problememele cu care se confrunta jucatorii de pe piata muncii. Avem experienta in recrutarea de personal ( aceasta s-a dezvoltat lucrand pentru parteneri din industia automotive-interni si externi, big-retail si hotelarie), in administrare de personal, traininguri.
Misiunea noastra este cresterea productivitatii partenerilor printr-o buna gestionare si eficientizare a resurselor umane de care dispun.
Pentru companii , oferim solutii legate de strategia de dezvoltare a personalului( elaborare organigrame, buget de RU, obiective si evaluare angajati, traininguri, recrutare management si operational pe termen scurt si de perspectiva) precum si consultanta pentru eficentizarea proceselor organizationale ce se refera la Resursele Umane( circuit info, proceduri de lucru).
Asiguram consultanta persoanelor care doresc sa se angajeze si/sau sa-si dezvolte cariera.
Oferim servicii de consultanta in inginerie pentru cele mai ridicate standarde.