INGINER

Step UP Professional HR Services

19-03-2010 | EXPIRA LA 25-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

??? Planifica activitatea de productie in functie de planul de productie stabilit, pentru a asigura realizarea integrala a indicatorilor cantitativi si calitativi.

??? Organizeaza si coordoneaza introducerea in fabricatie a produselor noi si raspunde de pregatirea noilor mijloace de productie si a documentatiei necesare.

??? Intocmeste instructiunile tehnologice pentru fiecare faza de productie si asigura adaptarea corespunzatoare a tehnologiei la modificarile date de cerintele clientului, de caracteristicile materiei prime etc.

??? Monitorizeaza implementarea procedurilor si a sistemului de calitate, derularea de masuri corective pentru obtinerea standadelor de calitate cerute.

??? Gestioneaza eficient resursele disponibile ??? personal, materii prime, materiale, echipamente ??? in scopul realizarii obiectivelor stabilite.

??? Instruieste si coordoneaza personalul din subordine, se implica in procesul de initiere a noilor angajati.

??? Asigura respectarea masurilor de securitate in munca si de protejare a mediului inconjurator.


CERINTE

??? Studii tehnice

??? Cunostinte bune de limba engleza

??? Cunostinte de Microsoft Office

??? Experienta in domeniu reprezinta un avantaj


BENEFICII OFERITE

??? Dezvoltare profesionala intr-o echipa tanara si entuziasta

??? Mediu de lucru placut, echipamente moderne

??? Salariu oferit in functie de performatele obtinute


DESCRIEREA FIRMEI

Step UP Professional HR Services este o firma cu experienta in servicii de resurse umane, cu accent pe recrutarea si selectia de resurse umane adaptata cerintelor specifice ale clientilor. Important pentru oamenii nostri este imbunatatirea continua a performantei, promovarea excelentei si abordarea moderna si inovativa a activitatilor de resurse umane.

Step UP Professional HR Services recruteaza pentru clientii sai: Ingineri de Proces, Ingineri de Productie si Ingineri de Proiecte.