IMPIEGAT MISCARE AUTOGARA TIMISOARA

AUTOTIM

07-02-2006 | EXPIRA LA 09-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Urmareste prezentarea la timp a autobuzelor la peron, starea tehnica si estetica a acestora; verifica respectarea de catre soferi a regulamentelor de siguranta circulatiei si de ordine interioara; asista soferii la plecarea in cursa, eliberandu-le actele necesare cursei si tabla de traseu, inregistreaza in registrul de miscare al autogarii cursele efectuate de societate cat si de alti transportatori.
In permanenta monitorizeaza efectuarea curselor conform graficelor de circulatie, pastrand legatura cu conducatorii auto din traseu, ia pe loc masuri de inlocuire a autobuzelor indisponibilizate in trafic cu rezerva.
Confirma efectuarea curselor pe foile de parcurs ale soferilor din cadrul societatii cat si ale altor transportatori care au dreptul sa tranziteze Autogara Timisoara. Semnaleaza sefului de autogara si sefului de exploatare aspectele ce trebuiesc remediate in activitatea de transport.


CERINTE

Pentru a lucra ca impiegat de miscare in Autogara Timisoara e nevoie sa fiti o persoana dinamica, responsabila, cu spirit organizatoric, orientata spre rezolvarea problemelor. Obligatoriu sa aveti o rezistenta crescuta la stres si o stare foarte buna de sanatate.
In cazul in care domeniul transporturilor va este familiar si agreabil, si va puteti adapta unui program de lucru de 24 de ore urmate de 3 zile libere, asteptam candidatura dvs.
Preferam persoanele cu studii superioare in transporturi sau pe cei cu studii liceale si experienta relevanta in transport.
Acceptam si tineri absolventi 2005 ai facultatilor de turism sau transporturi, fara experienta, care nu au mai lucrat de la absolvire
Puteti aplica pe acest site sau trimite CV-ul dvs. la nr. de fax 0256-221.947. Pentru informatii suplimentare : tel. 0256-221.949.


BENEFICII OFERITE

Tichete de masa, transport gratuit cu autobuzele Holding Atlassib, posibilitatea de a cunoaste foarte multi oameni, reale posibilitati de avansare si formare profesionala, anual o calatorie gratuita dus-intors in Europa.


DESCRIEREA FIRMEI

Membra a Holdingului Atlassib, S.C. AUTOTIM S.A. este liderul zonei de vest a tarii in domeniul transporturilor intern si international de persoane si de marfuri, desfasurand de asemenea si activitati de autogara si turistice. Metodele de lucru si procedurile sunt cele experimentate si implementate la nivelul holdingului.