Head of Finance, Accounting and Controlling

Hill International Romania

09-05-2008 | EXPIRA LA 08-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Veti avea ca principala responsabilitate coordonarea departamentului financiar, contabilitate si controlling din cadrul unei organizatii de aproximativ 100 de persoane, ce isi propune o crestere rapida pana la sfarsitul anului 2008, scopul dumneavoastra fiind acela de a sprijini dezvoltarea constanta a profitabilitatii acesteia. Veti fi direct subordonat managerului general, veti furniza informatii legate de resursele financiare si veti fi responsabil pentru activitatea contabila si raportarile financiare. Experienta solida in intocmirea balantei, bilantului, precum si in problematica legislatiei, taxelor si relatiei cu autoritatile locale va va permite sa va implica in mod direct in rezolvarea sarcinilor si atingerea obiectivelor departamentului pe care il reprezentati, coordonand o echipa de 3 persoane.


CERINTE

- Candidatul ideal are cel putin 3 ani experienta in activitatea financiara, contabila si in controlling, provenind de preferinta dintr-o companie cu activitate de productie sau din audit.
- Capacitatea de a lucra independent si de a-si desfasura activitatea intr-un mediu corporatist sunt aspecte care asigura succesul in aceasta pozitie, alaturi de disponibilitatea de a calatori in interes de serviciu.
- Buna cunoasterea a limbii engleze sau germane este o conditie obligatorie.


BENEFICII OFERITE

Alaturi de un pachet de beneficii motivant, aveti sansa de a va dezvolta cariera profesionala in interiorul companiei, alaturi de o echipa de profesionisti.


DESCRIEREA FIRMEI

Clientul nostru este o companie multinationala de top, cu o activitate de productie extrem de specializata in domeniul ingineriei mecanice. Avand o dezvoltare puternica si rapida pe piata romaneasca, compania isi propune largirea echipei sale, cautand un profesionist, cu o larga experienta, dedicat si responsabil.