Electromecanic AUTO

MANPOWER ROMANIA

05-06-2006 | EXPIRA LA 11-06-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asigura toate legaturile cu exteriorul ale service-ului, atat cu clientii, cat si cu tehnicienii de interventii, coordonarea, planificarea, facturarea tuturor operatiilor tehnice si de service referitoare la activitatea de depanaj si de intretinere a utilajelor pe care le reprezinta firma .

- Primeste si se ocupa de solicitarile din partea clientilor ( telefon, fax, mail ), solicitari de interventie in depanaj, de cotatii de piese, comenzi de piese.

- Urmareste buna executie a fiecarui dosar pana la facturare si de asemenea, urmareste efectuarea platilor pentru facturile emise .

- Planifica si aloca tehnicienii in functie de solicitarile clientilor.

- Asigura buna executie a lucrarilor din zona sa, in cele mai bune conditii de facturare si de rentabilitate, garantand satisfactia clientilor intr-un termen cat mai scurt.

- Activitate in judetele :
AR,BV,CS,CV,HR,HD,SB,TM


CERINTE

- Bune cunostinte de mecanica, electricitate , hidraulica.

- Stapanirea unei limbi straine: franceza / engleza.

- Cunostinte de baza in domeniul informaticii. ( Word , Excel )

- Absolvent al unui colegiu tehnic.

- Experienta de cativa ani in domeniul: electronica, mecanica, experienta in ceea ce priveste contactul relational cu clientii si in conducerea unei echipe.

- Experienta relationala si un bun simt comercial in vederea asigurarii unei relatii de calitate cu clientii sai. El trebuie sa stie sa asculte solicitarile si sa analizeze reclamatiile clientilor.

- Trebuie sa fie foarte organizat si sa lucreze metodic si riguros, sa aiba capacitatea de a-si motiva si dinamiza echipa.


BENEFICII OFERITE

- Salariu atractiv + bonusuri


DESCRIEREA FIRMEI

Manpower Romania este agentia de recrutare si plasare de forta de munca temporara si permanenta mereu aproape de tinerii studenti si absolventi.
Va cunoastem calitatile, asteptarile, dorintele, nevoile, cautarile si va oferim tot sprijinul nostru in construirea carierei la care visati. Impartasim astfel convingerea ca in orice loc este nevoie mereu de tineri valorosi.
Prin partenerii nostrii, companii de succes in toate domeniile de activitate, va propunem proiecte temporare si permanente care va dau sansa sa castigati o experienta cat mai vasta in medii de lucru diverse.

Agentia BUCURESTI: Bd. Unirii, Nr. 20, Sector 5, Cod 040107, Bucuresti
Fax: 021/301.85.41, E-mail: bucuresti@manpower.ro

Agentia TIMISOARA: Str. Medicinei, Nr. 1B, Cod 300041, Timisoara
Fax: 0256/309.482, E-mail: timisoara@manpower.ro

Agentia BRASOV: Str. Toamnei, Nr. 9, Bl. 4, Ap. 2, Brasov
Fax: 0268.326.129 / E-mail: brasov@manpower.ro

* Transmiterea unui CV ca raspuns la acest anunt direct pe site sau pe adresele de e-mail anuntate presupune acordul dumneavoastra fata de vizualizarea, procesarea si analizarea datelor dumneavoastra personale de catre reprezentantii Manpower Romania si de catre terti.