Educatori cu Inteligenta Emotionala si Iubire

WISE EDUCATION

02-10-2012 | EXPIRA LA 01-11-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Participarea activa in una sau mai multe din urmatoarele activitati:
- Activitati de lucru cu copii mici din gradinite in folosul bunastarii acestora (inclusiv organizare de activitati de desen, pictura, muzica, dans, limbi straine).
- Activitati de grup si individuale pentru insotirea/ajutarea adultilor sa se insanatoseasca si/sau sa se dezvolte personal (inclusiv pe planul spiritual).
- Activitati efective pentru educarea adultilor care inca nu au copii, a parintilor, a ingrijitorilor si a educatorilor de copii prescolari in cresterea copiilor folosind principiile inteligentei emotionale - prin administrarea unor instrumente psihologice, prin consiliere si prin facilitare de seminarii/workshop-uri. Din punct de vedere al copiilor, acestea sunt activitati preventive; lucram cu adultii, nu cu copiii.
- Activitati de constientizarea partenerilor de cuplu despre mentinerea de relatii sanatoase.


CERINTE

- Dorinta de a contribui la bunastarea copiilor, la cresterea inteligentei lor emotionale, la sanatatea lor si la buna lor educare.
- Credinta ca voluntariatul pentru o cauza nobila il ajuta mult si pe voluntar.
- Experienta in domeniul in care va lucra efectiv cel mai mult ca voluntar.
- Capaciatatea si dorinta de-a lucra in echipa si de-a intretine relatii de lucru armonioase.
- Dorinta de-ai ajuta pe ceilalti voluntari la nevoie.
- Seriozitate si responsabilitate.
- Interes in a invata cum sa lucreze eficient cu bunatate, pozitivitate, atentie totala, rabdare si mai ales iubire pentru a insoti/ajuta copii si adulti in vindecare si dezvoltare.
- Interes in a afla descoperiri recente ale psihologiei despre inteligenta emotionala, cresterea sanatoasa a copiilor mici, relatiile de cuplu, vindecarea holistica, dezvoltare personala, autocunoastere.
- Interes in a invata ce nevoi emotionale au copiii mici si prescolari (in general, si in fiecare stadiu de dezvoltare), si in a lucra cu adultii ce cresc copii - pentru a-i educa in cresterea constienta a copiilor, cu inteligenta emotionala.
- Interes in a invata cum se mentin relatiile de cuplu sanatoase.
- Interes in a lucra aplicand practic cunostintele si aptitudinile dobindite din invatarea descrisa mai sus.
- Limba engleza - nivel cat mai ridicat.


BENEFICII OFERITE

- Training in descoperirile recente ale psihologiei despre inteligenta emotionala, cresterea sanatoasa a copiilor mici, relatiile de cuplu, vindecarea adevarata (holistica), dezvoltare personala, autocunoastere.
- Training in lucrul efectiv cu bunatate, pozitivitate, atentie totala si rabdare pentru a insoti copii si adulti in vindecare, precum si a ajuta adultii in dezvoltate personala.
- Training in nevoile emotionale ale copiilor mici si prescolari (in general si in fiecare stadiu de dezvoltare), in comunicarea cu copiii, disciplinarea copiilor, si in a lucra cu adultii ce cresc copii pentru a-i educa in cresterea constienta a copiilor, cu inteligenta emotionala.
- Training in mentinerea de relatii de cuplu sanatoase.
- Dezvoltare personala prin terapii de grup si individuale.
- Programul de training si de lucru este flexibil.
- Acest job de voluntariat se preteaza cel mai bine pt. persoane care au deja un job permanent si doresc o experienta putin diferita fata de jobul lor full-time. Sau pt. studenti care doresc experienta de lucru, si sa invete si altceva fata de ce invata la facultate.
- Cunostintele, aptitudinile si experienta (din munca depusa) in inteligenta emotionala si vindecare holistica pe care le veti dobandi in acest job de voluntariat va vor ajuta atat in cariera, cat si in viata personala. Va vor ajuta si in autocunoastere, dezvoltare personala, vindecare proprie, precum va vor si putea deschide noi orizonturi.
- Pe un anumit plan, unii intelegem ca ajutand pe altii ne ajutam de fapt si pe noi insine.


DESCRIEREA FIRMEI

Wise Education (www.wise-education.org) este un ONG non-profit care are ca scop ajutarea cat mai eficienta a cat mai multi copii si adulti. Pe unii copii ii ajutam direct, iar pe ceilalti copii indirect, prin educarea celor care ii cresc/educa.
- Folosirea inteligentei emotionale in cresterea si educarea copiilor este un drept al tuturor copiilor si are ca rezultat pregatirea acestora pentru o viata fericita. Educarea corespunzatoare a copiilor este cea mai mare si importanta responsabilitate a parintilor lor si a societatii omenesti. Sanatatea si fericirea copiilor este responsabilitatea adultilor.
- Inteligenta emotionala ne poate ajuta pe toti sa fim mai impliniti, sanatosi si fericiti. Sanatatea si fericirea fiecarui adult este responsabilitatea individuala a acelui om. Printre altele, noi si ajutam/insotim adultii sa-si asume aceasta responsabilitate si sa stie sa si-o duca la bun sfarsit.