Desenator Tehnic (constructii)

Feige Business Advisors Romania SRL

16-11-2007 | EXPIRA LA 16-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Desen tehnic utilizand instrumentele de proiectare 2D si 3D cu aplicatie in proiecte de constructii civile si industriale.


CERINTE

- Studii de specialitate in domeniul constructiilor civile si industriale
- Cunostinte si experienta in utilizarea instrumentelor de proiectare 2D si 3D in constructii civile si industriale
- Experienta ca desenator tehnic in domeniul constructiilor


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in anul 1985, Feige Business Advisors GmbH este o reputata companie germana de consultanta in managementul resurselor umane. De peste doua decenii, serviciile companiei se concentreaza in urmatoarele directii: Executive Search, Executive Selection si Executive Interim Management.
Serviciile noastre acopera toate domeniile de activitate si sunt disponibile in zonele geografice Europa si Asia.

Din anul 2005, compania este reprezentata in Romania de catre Feige Business Advisors SRL localizata in Timisoara.

Descrierea companiei client:

Clientul nostru este o companie germana fondata in anul 1972. Activitatea de baza a clientului nostru consta in furnizarea de servicii de proiectare in domeniul constructiilor civile si industriale, activitate care include toate procesele si etapele corespunzatoare precum realizarea proiectului general, proiectarea cadrului structural, supervizarea, furnizarea de servicii de expertiza, reabilitarea precum si coordonarea efectiva a constructiilor civile si industriale si a altor tipuri de constructii. Datorita succesului inregistrat pe piata germana, clientul nostru a inceput sa-si extinda activitatea si pe plan international, in Sud-Estul Europei. Incepand cu 2006 compania dispune de un birou de proiectare in Romania, birou infiintat in Timisoara.