coordonator transport stagiar

AUTOTIM

22-03-2006 | EXPIRA LA 23-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Stagiarul va participa atat la cursurile de instruire si calificare organizate pe durata stagiului de societate prin Holding Atlassib, cat si la activitatea practica de coordonare a transportului de persoane, sub indrumarea sefului de exploatare, a sefului de coloana, a responsabilului de siguranta circulatiei. Controleaza starea parcului, a soferilor, verifica documentele parcului/curselor/conducatorilor auto din subordine. Tine legatura cu beneficiarii contractelor de transport. Responsabilitatile sunt foarte complexe si foarte vaste.


CERINTE

Absolvent 2005 Politehnica - Managementul transporturilor sau specialitate inrudita, seriozitate, capacitate de invatare rapida, aptitudini de conducere si organizatorice (va conduce direct 40-50 de persoane, a caror activitate se schimba zilnic), rezistenta crescuta la stres, disponibilitate la program prelungit, stare de sanatate foarte buna, permis de conducere minim categoria B.


BENEFICII OFERITE

Cel mai atractiv lucru cu privire la acest post este posibilitatea de a deveni un specialist in coodonarea transporturilor interne si internationale de persoane atestat de Holding Atlassib, organizatie cunoscuta in intreaga Europa.
Pe langa formarea profesionala si experienta pe care o poti dobandi alaturi de noi iar in timp salariul tau va fi ajustat pe masura realizarilor. De la inceput vei beneficia de tichete de masa, telefon de serviciu, masina de serviciu, transport intern gratuit cu mijloacele de tranport ale Holding Atlassib si in fiecare an o calatorie gratuita dus-intors in orice tara din Europa.


DESCRIEREA FIRMEI

Membra a Holdingului Atlassib, S.C. AUTOTIM S.A. este liderul zonei de vest a tarii in domeniul transporturilor intern si international de persoane si de marfuri, desfasurand de asemenea si activitati de autogara si turistice. Metodele de lucru si procedurile sunt cele experimentate si implementate la nivelul holdingului.