Coordonator Depozit

SC MAHLE COMPONENTE DE MOTOR SRL

21-02-2013 | EXPIRA LA 23-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Organizeaza echipa si coordoneaza activitatile din Depozit conform targeturilor organizatiei si bugetului departamentului.
• Gestioneaza stocurile : receptii, stocare, transferuri materie prima in productie, realizare de incarcari si livrari produs finit – cu respectarea timpilor de efectuare a proceselor stabilite; raspunde de acuratetea inregistrarilor in sistemul ERP.
• Planifica si asigura dezvoltarea profesionala a echipei prin traininguri interne si la locul de munca; verifica si inregistreaza prezenta echipei; motiveaza si conduce echipa pentru a administra in mod eficient si eficace activitatile Depozitului.
• Asigura inventarierea regulata a stocurilor (cycle counting, inventar anual), corectitudinea numaratorilor si a inregistrarilor in sistemul ERP; raporteaza Indicatorii de performanta (miscarea stocurilor – in/out, obsolete, aging report, consum si reconcilierea stocurilor, transporturi standard si speciale).
• Gestioneaza spatiul de depozitare in mod optim, coordoneaza activitatile de 5S in aria Depozitului si zonele adiacente; asigura desfasurarea activitatilor din Depozit respectand normele de Protectia Muncii; raspunde de siguranta spatiului si a stocurilor din Depozit; raspunde de disciplina echipei si de aplicarea ROI.
• Raspunde de siguranta echipamentelor din dotarea Depozitului, asigura efectuarea planului de mentenanta si control periodic al utilajelor de lucru utilizand furnizori de servicii agreati.
• Implementeaza si aplica principii de reducere costuri in toate activitatile si tranzactiile Depozitului ; cauta constant sa imbunatateasca operatiunile Depozitului pentru atingerea obiectivelor organizatiei.


CERINTE

- Minim studii medii
- Experienta relevanta in managementul stocurilor si coodonarea personalului
- Bune cunostinte operare sistem SAP - module MM si SD
- Meticulozitate, spirit organizatoric, rezistenta la stres
- Abilitati de analiza si raportare

- Cunostinte de limba engleza / germana - nivel mediu


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial si de beneficii atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

MAHLE is the leading global manufacturer of components and systems for the internal combustion engine and its peripherals. More than 47.000 employees work on future - oriented solutions.