consultanti / manageri financiari

Plast Invent

10-02-2010 | EXPIRA LA 16-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dumneavoastra stabiliti destinatia. Noi va aratam drumul.
Succesul profesional poate fi planificat, si este ??? mai presus de toate ??? realizabil, cu ajutorul unui model testat, care asigura desfasurarea personala, permit??nd ??n acelasi timp si evolutia ??n timp necesara. Pentru a identifica si promova consecvent capacitatile personale si profesionale ale angajatilor, OVB a elaborat un program de calificare ??n trepte, care este identic ??n toate tarile. Acesta este completat de o serie de interesante masuri de calificare si perfectionare ??n toate domeniile si la toate nivelurile.


CERINTE

*motivat si responsabil
*initiativa ,spontaneitate si creativitate in actiunile desfasurate
*consecventa,optimism si determinare pentru atingerea obiectivelor individuale
*capacitate de a invata si aplica intr-un timp scurt abordari,tehnici si tipuri diferite de produse financiare
*orientare catre oameni
*foarte motivat financiar
*imagine business
*punctualitate


BENEFICII OFERITE

- posibilitatea castigului financiar neplafonat, comisioane lunare, bonusuri lunare, trimestriale si anuale
- independenta in functie de realizarea obiectivelor
- training sistematic, continuu si gratuit
- excursii trimestrial si anual
- posibilitatea crearii unei cariere de succes
- ascensiune rapida in cariera
- sansa de a deveni manager chiar dupa mai putin de 3 luni
- POSIVIBITATEA OBTINERII DE VENITURI EXTRAORDINARE INTR-UN TIMP FOARTE SCURT, PRIN IMPLICAREA IN REFORMELE INITIATE DE CATRE STATUL ROMAN (EX: REFORMA SANATATII)


DESCRIEREA FIRMEI

De la ??nfin??area ??n anul 1970, compania s-a dezvoltat la nivel european, devenind unul dintre cei mai de succes prestatori de servicii financiare. ??n prezent, ??n jur de 2,2 milioane de clien??i au ??ncredere ??n know-how-ul colaboratorilor no??tri. ??mpreun?? cu clien??ii lor, consultan??ii elaboreaz?? ??i realizeaz?? strategii adaptate, financiare ??i de asigurare privat??. Consultan??ii no??tri cunosc nevoile speciale ale oamenilor. Acest fapt ??i apropierea de clien??ii no??tri, competen??a consultan??ilor , diversitatea produselor noastre, precum ??i prezen??a european?? sunt un fundament solid pentru dezvoltarea ??n continuare .
??n cadrul acestei expansiuni ??i pentru extinderea ??n continuare a echipei noastre de succes c??ut??m persoane independente pentru a deveni