Consultant fonduri nerambursabile

S.C. Vertical Finance S.R.L.

15-11-2010 | EXPIRA LA 21-11-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Însuşirea cunoştinţelor necesare scrierii documentaţiilor tehnico-economice în vederea elaborării de proiecte cu finanțare nerambursabilă, în conformitate cu legislația românească și/sau europeană și cu Ghidurile solicitantului.
2. Elaborarea documentaţiilor economico-financiare solicitate (Planuri de afaceri, Studii de pre-/fezabilitate, Analize cost-beneficiu, analize şi proiecţii financiare, analize bugetare, devize) în acord cu specificaţiile oficiale/legale.
3. Însușirea cunoștințelor privitoare la achizițiile publice și întocmirea procedurilor de achiziții publice, în conformitate cu legislația națională și comunitară în materie de achiziții publice.


CERINTE

1. Studii superioare absolvite sau în curs.
2. Experiența în lucru în domeniul financiar (analize și proiecții financiare) și/sau al achizițiilor publice constituie un real avantaj.
3. Disponibilitate pentru susținerea unui test practic sau a unei perioade de probe la birou, funcție de posibilitățile candidatului de lucru și deplasare.
4. Interesat de domeniul consultanţei.
5. Abilităţi foarte bune de comunicare şi bun coechipier. Perseverenţă în atingerea obiectivelor propuse, capacitate şi motivare de a învăţa lucruri noi. Atitudine open-mind, creativitate şi iniţiativă. Gândire analitică şi potenţial crescut de concentrare.
6. Asumarea responsabilităţilor în sarcinile cu termene limită. Disponibilitate la efort şi rezistenţă la stres.


BENEFICII OFERITE

Alături de noi vei beneficia de:
Salariu fix atractiv, negociabil
Comision funcție de performanțe
Decontare transport
Telefon mobil și laptop de serviciu
Integrarea într-un mediu de lucru plăcut şi confortabil
O echipă profesionistă alături, care să te sprijine în reuşitele tale


DESCRIEREA FIRMEI

Compania oferă servicii de consultanţă de specialitate pentru accesarea Fondurilor Structurale şi de Coeziune şi a surselor naţionale de finanţare, precum şi servicii de dezvoltare a afacerii. Totodată, firma şi-a câştigat un nume important pe piaţa locală a consultanţei prin faptul că oferă o gamă variată de servicii privind elaborarea de rapoarte şi documentaţii specifice aferente acestui tip de servicii: studii de piaţă, studii de pre-fezabilitate şi fezabilitate/memorii justificative, planuri de afaceri, analize cost-beneficiu, planuri de investiţii, strategii de dezvoltare a afacerii, studii de oportunitate, studii de piață, strategii de marketing, due-dilligence, consultanță economică etc.