Consilier Vanzari Cofetaria Timeea

SWEET A & D SRL

18-10-2017 | EXPIRA LA 19-10-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Consilierea clientilor in alegerea produselor de cofetarie.
Vanzarea si incasarea produselor existente in portofoliul cofetariei.
Este amabilă , serviabilă si comuncativă in relatia cu clientii .
Foloseşte corect aplicaţiile cu care lucrează, astfel încât să ofere informaţii corecte şi să înregistreze corect solicitările clienţilor.
Identifică corect solicitările clienţilor, oferă răspunsuri profesioniste, se implică activ în rezolvarea problemelor semnalate de clienţi, păstrând un ton amabil şi profesionist .
Pastreaza si efectueaza curatenia in punctul de lucru .
Responsabilitate si flexibilitate.
Inregistreaza in casa de marcat vanzarile efectuate.


CERINTE

Candidatul ideal este o persoana, capabila sa asimileze rapid informatii despre produsele comercializate in cofetarie, sa consilieze clientii in functie de nevoile acestora si sa promoveze produsele şi serviciile companiei.


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv
Posibilitatea de a lucra alături de o echipă dinamică și motivată
Un loc de muncă sigur într-un ambient modern


DESCRIEREA FIRMEI

Daca esti din Timisoara si vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica , care se ocupa de indulcirea si oferirea celor mai dulci momente din viata clientilor sai, oferim cele mai bune torturi si prajituri fiind renumiti pentru calitatea produselor si valorile cofetariei se reflecta in misiunea firmei si activitatile zilnice.
Acum prajiturile create de Cofetaria Timeea reprezinta apogeul talentului artistic si al iscusintei in prepararea dulciurilor.