CONSILIER FINANCIAR

\\\"Raiffeisen banca pentru locuinte\\\"

09-07-2007 | EXPIRA LA 08-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Satisfactiile financiare se obtin prin simplul fapt de a asculta nevoile oamenilor in domeniul locativ si gasirea solutiei potrivite necesitatii lor.Acest post e ideal atat ca si un al 2-lea job cat si pentru a face o adevarata cariera in acest domeniu,deoarece timpul si locul este foarte flexibil!


CERINTE

Dorinta de a face bani!!!Varsta ,locul de munca in cazul in care deja ai unul sau lipsa studiilor superioare nu te va impiedica daca asta iti doresti cu adevarat,trebuie doar sa demonstrezi prin implicarea si abilitatile tale ca esti persoana potrivita acestui domeniu!


BENEFICII OFERITE

Banca ofera cursuri gratuite de initiere si perfectionare in acest domeniu.Oferta e pe masura implicarii in acest domeniu si a dorintei fiecaruia de a obtine satisfactii;o implicare minima poate oferi satisfactii financiare neasteptate!


DESCRIEREA FIRMEI

Lider de piata in Europa in domeniul locativ,banca nemteasco-austriaco-romana se bazeaza pe un sistem de economisire-creditare ,oferind populatiei sansa de a achizitiona o locuinta, venind in ajutor cu credite ale caror dobanzi sunt sub nivelul pietei fara a plusa comisioane ascunse!