CASIERA AUTOGARA

AUTOTIM

17-07-2012 | EXPIRA LA 16-08-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Societate comerciala ce are ca obiect de activitate transportul international, interjudetean si judetean de persoane, transport de marfuri generale, inchirieri de autocare si microbuze spre orice destinatie. Infiintata pe structura fostei autobaze de calatori, S.C. AUTOTIM a continuat traditia transportului judetean si interjudetean de pasageri, extinzandu-si sfera de activitate si la transportul international de pasageri. Pentru transportul calatorilor societatea dispune de 87 autobuze, microbuze si autocare de ***. Sunt deservite zilnic 41 trasee judetene si interjudetene si se asigura o legatura permanenta cu Bucuresti, Baia Mare, Sibiu, Craiova.


CERINTE

-emite bilete de calatorie pe casa de marcat;

-emite legitimatia de abonat;

-transmite diagramele conducatorilor auto;

-primeste si elibereaza bagaje de mana;

-informeaza clientii referitor la cursele ce se deruleaza prin autogara;

-centralizeaza incasarile la sfarsitul fiecarei ture si le depune pe baza de situatie zilnica la casa colectoare;

-intocmeste situatia cu abonamentele pentru fiecare traseu;

-raspunde de colectarea, centralizarea, avizarea si depunerea la serviciul contabilitate a tichetelor de veterani, pensionari, persoane cu handicap.


BENEFICII OFERITE

-salariu in functie de realizari;

-program flexibil, in ture.


DESCRIEREA FIRMEI

Membra a Holdingului Atlassib, S.C. AUTOTIM S.A. este liderul zonei de vest a tarii in domeniul transporturilor intern si international de persoane si de marfuri, desfasurand de asemenea si activitati de autogara si turistice. Metodele de lucru si procedurile sunt cele experimentate si implementate la nivelul holdingului.