Bucatar

Sc Fartud Srl

18-02-2011 | EXPIRA LA 24-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Sa execute pregatirea si prezentarea felurilor de mancare.
- Sa colaboreze la cererea si conservarea materiilor prime si a produselor utilizate in bucatarie.
- Sa colaboreze la montarea, servirea si demontarea bufetelor.
- Sa colaboreze la planificarea meniurilor si a listelor de bucate.
- Sa pregateasca meniurile in conditii de igiena.
- Sa verifice produsele aduse de distribuitori din punct de vedere calitativ si cantitativ.
- Sa intocmeasca si sa propuna meniuri noi sau imbunatatirea celor existente.
- Sa pregateasca meniurile pentru clienti si masa de pranz pentru personalul hotelului, luand in calcul si turele de dupa-masa si de seara.
- Sa se asigure ca nu lipsesc produse pentru micul dejun, cina si sa comande produsele lipsa in timp util, superiorului sau gestionarului.
- Sa participe si sa pregateasca evenimentele organizate cu coffe breakuri, pranz si cina.
- Sa curete si sa mentina curatenia in spatiile unde isi desfasoara activitatea.
- Sa raspunda de buna functionare si utilizare a obiectelor care fac parte din inventarul bucatariei si al hotelului.
.


CERINTE

- O PERSOANA DINAMICA;
- SERIOASA;
- RESPONASABILA;
- CU OCHIU PENTRU DETALIU;
- CU EXPERIENTA IN DOMENIU HOTELIER DE PREFERAT


DESCRIEREA FIRMEI

Companie infiintata in 2002, avand ca punct de lucru Hotel Torontal 3* din Timisoara