Bona pentru fetita de 4 luni

Dynamic Carier.S.R.L.

24-04-2009 | EXPIRA LA 30-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dynamic Carier cauta doamna pensionata din cadru medical sau invatamant pentru a lucra ca bona la o fetita de 4 luni care locuieste in zona C. Aradului. Programul de lucru este de Luni-Vineri, 8 ore/zi. Mai multe informatii la tel: 0356171212, 0720284968. Adresa: Str. Memorandului, Nr. 104. Orar: Luni-Vineri, orele 09:00-17:00.


CERINTE

Doamna care a lucrat ca asistenta in cadrul sectiei de pediatrie a unui spital, a unei clinici, la un cabinet medical de pediatrie sau in educatie.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Dynamic Carier a luat nastere din dorinta de a furniza clientilor nostri calitate si profesionalism in serviciile de recrutare, selectie si plasare personal:
1.Pachetul DC Business (recrutarea, selectia si plasarea de personal entry-level; middle-level; high-level, intocmirea fisei de post, coaching);
2.Pachetul DC Family ( recrutarea, selectia si plasarea de personal casnic: bone, menajere, ingrijitori persoane in varsta, etc, consultanta familiala).
Cultura companiei Dynamic Carier este centrata pe posibilitatea de dezvoltare si afirmare profesionala si pe asigurarea unor servicii de calitate clientilor si candidatilor nostri.
Specialistii nostri sunt persoane tinere si dinamice, care se informeaza permanent, pentru a incheia fiecare situatie de angajare cu rezultatul Castig-Castig.
Dynamic Carier functioneaza sub acreditarea AJOFM Timisoara.