ASISTENT MEDICAL RECOLTARE ( LABORATOR TIMISOARA)

Medicover Rombel SRL

09-08-2008 | EXPIRA LA 15-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana angajata ca ASISTENT MEDICAL RECOLTARE in cadrul laboratorului Synevo va gestiona activitatea de RECOLTARE a probelor biologice, va informa pacientii nostri cu privire la investigatiile oferite, la protocolul de recoltare a probelor biologice, la programul de lucru si la termenele de eliberare a rezultatelor.


CERINTE

Candidatul /a la postul de ASISTENT MEDICAL RECOLTARE in cadrul laboratorului Synevo va fi o persoana entuziasta, motivata, cu abilitatea de a utiliza sistemele moderne de recoltare, cu experienta in abordarea copiilor si a clientilor dificili. Personalitate pozitiva, calda, orientata catre pacient si nevoile acestuia, va putea sa ofere informatii cu privire la manevrele si procedurile de recoltare pe cei direct interesati.

Va fi absolvent/a a Scolii Postliceale Sanitare si va avea Autorizatie de libera practica valabila..
Va respecta codul de deontologie profesionala si normele care reglementeza profesia de asistent medical in Romania;

Va fi bun utilizator al computerului.


BENEFICII OFERITE

O cultura organizationala bazata pe tranparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca la care sa vii cu placere


DESCRIEREA FIRMEI

Synevo - medical laboratory division of Medicover Group is the most important provider of laboratory test in Romania (3,6 million tests in 2006). At the moment, Synevo operates 11 laboratories in Bucharest, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Satu Mare, Suceava and Timisoara and employs over 400 people. Confident in its ability to extend and diversify the line and variety of lab investigations – including esoteric tests, Synevo consider the physician to be the most important partner. Together we improve the quality of medical act and the patient\\\'s health.