Agent Vanzari

Servsting srl

29-04-2011 | EXPIRA LA 29-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Promovarea si vanzarea serviciilor / produselor companiei
- Identificarea de potentiali noi clienti
- Mentine si dezvolta relatiile cu clientii existenti
- Negociaza si incheie contracte
- Participa intens si activ la realizarea obiectivelor calitative si cantitative ale echipei si la atingerea targetului de vanzari
- Intocmeste rapoarte de activitate


CERINTE

Persoana proactiva, cu initiativa, dornica sa aiba realizari;
- Capacitate de organizare, negociere si convingere;
- Seriozitate si integritate;
- Abilitati de comunicare si relationare;
- Experienta in vanzari sau disponibilitatea pentru adaptarea la acest tip de activitati
- Permis conducere Cat B


BENEFICII OFERITE

- Bonusuri pentru praguri de performanta


DESCRIEREA FIRMEI

Servsting a luat fiinta in anul 2002 avand ca obiect de activitate: alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor si este o companie ce comercializeaza: stingatoare presurizate portabile si transportabile cu pulbere, spuma mecanica si CO2, pichete si cutii hidrant, accesorii P.S.I. (Furtune, racorduri, tevi de refulare) precum si executam si intertinem instalatii de limitare si stingere a incendiilor. Firma asigura service (reparare, verificare si incarcare) pentru toate tipurile.
Produsele companiei se adreseaza atat sectorului public cat si celui industrial si agricol. Identificarea si satisfacerea necesitatilor si asteptarilor clientilor, imbunatatirea permanenta a performantelor tehnice ale produselor reprezinta principala preocupare a firmei.
In domeniul protectiei si stingerii incendiilor, SERVSTING si-a castigat reputatia prin performanta si calitate... Firma asigura transportul si livrarea cu parc propriu de masini, iar firma asigura preluarea si expedierea din nou catre beneficiar a stingatoarelor catre necesita reparare, verificare si intretinere. Inainte de a comanda un stingator va rugam sa verificati clasa de incendiu la care el poate fi folosit. Societatea are toate autorizarile necesare pentru a putea desfasura in bune conditiuni intreaga activitate. Servsting S.R.L. din Timisoara pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine precum si o intreaga gama de produse si accesorii PSI..