Curs EXPERT FONDURI STRUCTURALE ŞI DE COEZIUNE EUROPEANĂ

R&B Consulting S.R.L.

30-10-2014 | EXPIRA LA 29-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Prezentare generală a cursului. Prin urmarea cursului de EXPERT FONDURI STRUCTURALE ŞI DE COEZIUNE EUROPEANĂ puteţi dobândi abilităţi şi cunoştinţe pentru ocupaţia de EXPERT FONDURI STRUCTURALE ŞI DE COEZIUNE EUROPEANĂ, ocupaţie solicitată pe piaţa muncii şi regăsită în organigramele firmelor care accesează fonduri europene. Prin parcurgerea cursului, absolventul va dobândi abilitatea de a scrie o cerere de finanţare şi de a implementa un proiect, indiferent de tipul de proiect sau sursa finanţării, cursul având un pronunţat caracter practic.

Cui se adreseaza cursul de EXPERT FONDURI STRUCTURALE ŞI DE COEZIUNE EUROPEANĂ? Persoana care doreşte să devină EXPERT FONDURI STRUCTURALE ŞI DE COEZIUNE EUROPEANĂ trebuie să aibă studii SUPERIOARE.
Cursul de EXPERT FONDURI STRUCTURALE ŞI DE COEZIUNE EUROPEANĂ poate fi urmat atât de către persoanele care lucrează în companiile private care doresc dezvoltare cu propriile forţe prin atragerea de fonduri europene pentru finanţarea proiectelor de perspectivă, respectiv membrilor echipei de proiect care, la finalul cursului, vor obţine competenţe/ abilităţi specifice necesare scrierii unei cereri de finanţare pentru un proiect de succes.

Cursul dureaza 120 de ore si costa 400 RON (platibil in rate)

Contact:
R&B Consulting
Telefon: 0356.88.10.80
E-mail: cfpa.profm@gmail.com
www.cursuriadulti.ro


CERINTE

Studii Superioare


DESCRIEREA FIRMEI

R&B Consulting