Verificator Valori

TRENKWALDER

23-07-2014 | EXPIRA LA 22-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Trenkwalder cauta pentru clientul sau, companie ce activeaza in domeniul bancar o persoana sa indeplineasca functia de Verificator Valori.

Locatia: Targu Mures
Tip job: part-time
Contract pe perioada determinata de 3 luni

Responsabilitati:
- Verifica autenticitatea, triaza, numara valorile incredintate;
- Completeaza evidentele pentru valorile incredintate;
- Realizeaza inregistrarile in sistemul informatic; responsabil de corectitudinea modului de realizare a operatiunilor de procesare a numerarului si acuratetea inregistrarii acestora; responsabil de intocmirea corecta si coerenta a actelor de casa;
- Preda spre reverificare pachetele de numerar rezultate din colectare la care s-au constatat diferente persoanei desemnate de conducerea centrului;
- Participa la inchiderea operatiilor zilnice de casierie;


CERINTE

- Experienta cu administrarea (numarat, inventariat, colectat) monetarului;
- Cunostinte de Excel, Word;
- Studii medii;
- Spirit de observatie;
- Abilitati in manipularea numerarului si a altor valori;
- Viteza de reactie;
- Capacitate de concentrare;
- Atentie distributiva;
- Gandire logica.


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder este o companie specializata in servicii de resurse umane. Serviciile noastre: recrutare, angajare temporara, cercetari de piata, salarizare si administrare de personal,training, teambuilding.

Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selecţie şi plasare de personal din România, având 9 filiale în Sibiu, Bucureşti, Piteşti, Oradea, Timişoara, Cluj, Iaşi, Arad, Braşov cu 99 de consultanţi şi venituri consolidate de 22 de milioane de euro în 2011 (Trenkwalder şi Trenkwalder Services). Trenkwalder este membră a Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT).