Unit Manager

GENERALI ASIGURARI

17-12-2010 | EXPIRA LA 23-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Formarea unei echipe de agenti in vederea promovarii si vanzarii de asigurari si servicii financiare


CERINTE

Cunostinte operare PC, seriozitate, ambitie, capacitate de motivare a personalului din subordine, capacitate de dezvoltare a propriei afaceri in cadrul companiei, dorinta continua de dezvoltare personala si profesionala


BENEFICII OFERITE

Plan de finantare si de bonusare foarte atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Generali Group este al treilea mare asigurator din Europa si unul din liderii sectorului de asigurari la nivel mondial, cu o traditie de 179 de ani. Compania a fost infiintata in 1831 in nordul Italiei , la Trieste. In prezent, Generali Group isi desfasoara activitatea pe 5 continente, in 40 de tari, si reuneste 344 de subsidiare consolidate , dintre care 126 de holdinguri financiare si 113 societati de asigurare. Generali Group are 54 milioane de clienti , peste 66000 de angajati si un numar de peste 270000 de consultanti.
In Romania, compania are o retea teritoriala compusa din 84 de agentii si puncte de lucru, ocupa un loc important in topul primelor 10 companii de asigurare, dupa volumul de prime subscrise, iar portofoliul companiei include astazi toate tipurile de asigurari.