Software Developer[s]

Active Labs

26-01-2009 | EXPIRA LA 01-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

...viata e prea scurta pentru a-ti pierde timpul cu joburi la care te potrivesti ca 'nuca-'n perete'! Daca esti pasionat de programare, da-ne un semn!


CERINTE

...bunul simti si un 'merge' balansat intre pasiune pentru generat macaroane performante de tip 101010111010, initiativa, asteptari mari de la propria-ti persoana, placerea de a fi parte dintr-o echipa, putere mare de invatare, cunostinte in una [daca sunt mai multe nu ne deranjeaza] dintre tehnologiile 'la moda' (.NET, [V]C++, HTLM / CSS / XML / XSLT / AJAX, Java, etc.) sunt de ajuns pentru a stii ca te potrivesti cu ceea ce cautam pentru clientii nostri - companii software cunoscute pe piata locala / regionala.


BENEFICII OFERITE

Active Labs te ajuta sa iti gasesti jobul care ti se potriveste ca o manusa!


DESCRIEREA FIRMEI

Active Labs furnizeaza servicii de consiliere in cariera pentru persoane, solutii eficiente pentru gestiunea si dezvoltarea resurselor umane - de la selectie si plasare personal, pana la sisteme de evaluare a performantelor, avansare in cariera sau programe de analiza organizationala - pentru mediul de business si programe de instruire dintre cele mai specializate.

Mai multe despre noi la un click distanta - www.activelabs.ro.