Software Developer - ASP.NET/ C#

SYSGENIC GROUP

31-10-2010 | EXPIRA LA 06-11-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti o persoana cu experienta si doresti sa dovedesti asta?
Sysgenic Group cauta oameni talentati, flexibili, entuziasti, cu experienta profesionala in Software IT. dornici de experiente noi si de acumularea de cunostinte, pentru a se alatura echipei din Targu Mures.
Focusul tau principal va fi sa participi activ la analizarea, designul si dezvoltarea unor produse software complexe, sa ne ajuti sa crestem si sa dezvoltam dezvoltatori aflati la inceput de drum, astfel incat sa mentinem gradul ridicat de satisfactie al clientilor nostri.


CERINTE

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

-Studii superioare, de preferat in domeniul IT sau similar;
-Experienta in domeniu (2+ ani) in proiecte bazate pe dezvoltare software in unul sau mai multe din urmatoarele: VS.NET, (D/X)HTML - ASP - XML/XSLT - CSS - JScript, Java;
-Cunostinte bune de algoritmi, arhitectura software, metodologii de dezvoltare software, standarde de codificare software,OOP, VSS/CVS;
-Limba engleza nivel mediu (scris si vorbit);
-Gandire logica, abstracta, creativa, critica;
-Aptitudini de comunicare, invatare rapida, integrare in echipa.
-Domiciliul in Targu Mures sau disponibilitate pentru relocare

Avantaje:
-Experienta in training pentru dezvoltatori software de nivel junior;
-Cunostinte/Experienta in procesele si instrumentele planificarii software;
-Aptitudini manageriale.


BENEFICII OFERITE

Apreciem experienta si cunostintele tale si avem grija sa rasplatim performanta cu un pachet motivant.
Oportunitati excelente de dezvoltare profesionala prin training, certificari Microsoft si sustinere permanenta a evolutiei tale.
Iti multumim pentru timpul acordat acestui anunt. Daca consideri ca indeplinesti cerintele necesare acestui post asteptam un CV cu cat mai multe informatii relevante despre tine/experienta/cunostintele tale la hr@sysgenic.com, sau tel/fax: 0265 218 397.
Daca acest anunt nu este cel pe care il cauti poate cunosti pe cineva pentru care este perfect? Roaga-i sa ne contacteze cu un CV sau sa ne contacteze pentru mai multe detalii


DESCRIEREA FIRMEI

Cautam oameni cu initiativa, cu sau fara experienta pentru posturile: Software Developer. Ne puteti contacta direct pentru informatii sau transmitere CV la hr@sysgenic.com.

Sysgenic Group is a network of IT companies and highly skilled people who share the same ideals, exchange knowledge and ideas, which work together in a rapidly evolving out-sourcing market. Anticipating IT trends, Sysgenic Group is assuming a pro-active attitude in finding the best answers to the market needs. principle represents the company core value.
More info on http://www.sysgenic.com/.