Senior Software Developer (3 posturi) - C#, Web - TG. MURES

SYSGENIC GROUP

18-07-2009 | EXPIRA LA 24-07-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti o persoana cu experienta si doresti sa dovedesti asta?
Sysgenic Group cauta oameni talentati, flexibili, entuziasti, cu experienta profesionala in Software IT. dornici de experiente noi si de acumularea de cunostinte, pentru a se alatura echipei din Targu Mures. In acest sens cautam persoane cu domiciliul in Targu Mures sau disponibili pentru relocare.
Focusul tau principal va fi sa participi activ la analizarea, designul si dezvoltarea unor produse software complexe, sa ne ajuti sa crestem si sa dezvoltam dezvoltatori aflati la inceput de drum, astfel incat sa mentinem gradul ridicat de satisfactie al clientilor nostri.

Te asteptam daca iti doresti o cariera profesionala alaturi de noi.


CERINTE

-Studii superioare, de preferat in domeniul IT sau similar;
-Experienta in domeniu (minim 2,5 ani) in proiecte bazate pe dezvoltare software in unul sau mai multe din urmatoarele: VS.NET, (D/X)HTML - ASP - XML/XSLT - CSS - JScript, Java;
-Cunostinte bune de algoritmi, arhitectura software, metodologii de dezvoltare software, standarde de codificare software,OOP, VSS/CVS;
-Limba engleza nivel mediu (scris si vorbit);
-Cunostinte nivel mediu MS Office (Word, Excel, PowerPoint);
-Gandire logica, abstracta, creativa, critica;
-Aptitudini de comunicare, invatare rapida, integrare in echipa.

Avantaje:
-Experienta in training pentru dezvoltatori software de nivel junior;
-Cunostinte/Experienta in procesele si instrumentele planificarii software;
-Aptitudini manageriale.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant pentru performante, training inclusiv certificarea Microsoft - finantate de Sysgenic Group, bonusuri bazate pe proiecte, teambuilding, abonamente sport.
Noi iti oferim o cariera in domeniul IT. Tu ne oferi onoarea te a te numi membru al echipei noastre?
Te asteapta o echipa si un mediu profesional si primitor.


DESCRIEREA FIRMEI

Cautam oameni cu initiativa, cu sau fara experienta pentru postul de Software Developer. Ne puteti contacta direct pentru informatii sau transmitere CV la hr@sysgenic.com.

Sysgenic Group is a network of IT companies and highly skilled people who share the same ideals, exchange knowledge and ideas, which work together in a rapidly evolving out-sourcing market. Anticipating IT trends, Sysgenic Group is assuming a pro-active attitude in finding the best answers to the market needs. ?Our Employees - Our greatest strength? principle represents the company core value.
More info on http://www.sysgenic.com/.