Programator VC++ sau .NET

SYSGENIC GROUP

27-12-2008 | EXPIRA LA 02-01-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sysgenic Group cauta, pentru sediul sau din Tg. Mures, PROGRAMATORI si CONDUCATORI PROIECT SOFTWARE care doresc sa creasca profesional prin construirea si dezvoltarea de aplicatii software complexe pentru clienti de pe piata interna si externa (Olanda, Anglia, Germania, etc). Cautam oameni care sa fie deschisi la provocarile din domeniul IT.

Programator: Dezvoltare de solutii software complexe alaturi de specialistii Sysgenic Group.

Software tester: testeaza aplicatii software complexe


CERINTE

-absolvent sau student in an terminal la profil de specialitate (IT)
-cunostinte cel putin de baza de programare software,
-cunoasterea limbii engleze,
-gandire abstracta, inovativ, creativ,
-flexibilitate in gandire, capabil sa invete/inteleaga cum sa construiasca si sa scrie cod scalabil, performant.
Constituie avantaj:
-experienta in programare VC++/.NET,
-cunostinte/experienta in programare Java.


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial reprezinta o oportunitate deosebita pentru candidatul care demonstreaza performante superioare: salariu de baza, tichete valorice de masa, abonament lunar la sala de sport, biblioteca proprie de specialitate, posibilitate de formare si crestere profesionala, teambuilding anual, mediu de lucru profesionist.


DESCRIEREA FIRMEI

Cautam oameni cu initiativa, cu sau fara experienta pentru posturile: Economist, Software Developer, Software Tester. Ne puteti contacta direct pentru informatii sau transmitere CV la hr@sysgenic.com.

Sysgenic Group is a network of IT companies and highly skilled people who share the same ideals, exchange knowledge and ideas, which work together in a rapidly evolving out-sourcing market. Anticipating IT trends, Sysgenic Group is assuming a pro-active attitude in finding the best answers to the market needs. ¿Our Employees - Our greatest strength¿ principle represents the company core value.
More info on http://www.sysgenic.com/.