Masinist tipograf

CID DESIGN STUDIO

10-04-2007 | EXPIRA LA 02-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Masina de tiparit Heidelberger
- Masina de lipit si pliat Bobst
- Stanta Kama, etc.


CERINTE

Persoana cu abilitati tehnice cu inclinatii spre tehnologie si tehnica.
Persoana cu indemanare si imaginatie, un bun tehnician, mester priceput capabil sa inteleaga si sa manevreze un echipament complex.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra se numara printre liderii producatorilor de ambalaje din carton duplex, triplex si carton ondulat din Romania, oferind o gama diversa de ambalaje de inalta tinuta si calitate. CID DESIGN STUDIO este in intregime o companie cu capital romanesc si vine in sprijinul clientilor sai cu investitii facute in tehnologii de ultima generatie. Echipamente de inalta precizie si productivitate fac din CID DESIGN STUDIO un partener ideal atunci cand calitatea produselor este obiectivul principal.
Compania noastra vine in sprijinul clientilor sai cu o echipa de profesionisti pregatiti la cel mai inalt nivel, si poate oferi consultanta de specialitate in ceea ce priveste forma, calitatea si eficienta unui ambalaj din carton. CID DESIGN STUDIO se bucura de un sistem de management al calitatii ISO 9001, care este un garant al seriozitatii si eficientei sistemului existent, atat in fluxul de productie cat si in relatia cu partenerii nostri. Perspectivele aderarii Romaniei la Uniunea Europeana face din CID DESIGN STUDIO partenereul ideal in solutii de ambalare profesioniste.