Manager Dezvoltare - Targu Mures

PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN

11-08-2008 | EXPIRA LA 10-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- sa recrutezesi sa instruiasca reprezentantii companieiin vedereaindeplinirii obiectivelorin ceea ce priveste cresterea numarului de clientisi a gradului de satisfactie a acestora
- sa coordonezesi sa motiveze echipa de reprezentanti pentru a valorifica oportunitatile de afaceri
- sa monitorizezesi sa evalueze saptamanal performanteleinregistratein zonelein careisi desfasoara activitatea,in scopul identificarii dificultatilor existentesi solutionarii eficiente a acestora, prin vizitarea clientilor la domiciliul acestora.


CERINTE

- bune abilitati de organizare, spirit de echipa
- flexibilitate, foarte bune abilitati de comunicare
- disponibilitate pentru deplasari zilnice pe teren
- experientain vanzari
- permis de conducere categ. B


BENEFICII OFERITE

Compania ofera autoturism de serviciu.

- pachet salarial atractiv
- oportunitatea de dezvoltare profesionala


DESCRIEREA FIRMEI

Provident Financial Romaniaisi desfasoara activitatea ca institutie financiara nebancara, conform Ordonantei nr. 28/2006.in prezent, ne axam pe acordarea deimprumuturi de valoare mica, pe termen scurt, la domiciliul clientului. Creditul la domiciliu este un serviciu financiar simplusi transparent, unic pe piata romaneasca. Modelul nostru de afaceri se bazeaza pe o experienta de peste 125 de aniin Marea Britaniesi 10 aniin Europa Centralasi de Est.
Provident Financial Romania este parte a grupului britanic International Personal Finance, un liderin furnizarea de credite de consum. International Personal Finance are peste 5.000 de angajati care lucreazaimpreuna cu aproximativ 28.400 de reprezentantiinsase tari dinintreaga lume.