Inspector Resurse Umane.

TRENKWALDER

23-07-2014 | EXPIRA LA 22-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Trenkwalder cauta pentru clientul sau, companie ce activeaza in domeniul energiei si gazelor Inspector Resurse Umane.

Principala activitate va fi colectarea si prelucrarea primară a informatiilor din documentele de personal arhivate, solicitate de către Departamentul Servicii Regionale HR.

Locatia: Targu-Mures
Contract pe perioada limitata de 3 luni cu posibilitate de prelungire

Responsabilităţi:

 - Colectarea informaţiilor privind situaţia actualilor angajaţi şi a foştilor angajaţi din documentele de personal arhivate (carti de munca , state de plate, sporuri)
 - Asigurarea corectitudinii informaţiilor colectate, în conformitate cu solicitările primite din partea Departamentului Servicii Regionale HR.
 - Prelucrarea si transpunerea acestor informaţii in format electronic (fisier xls sau word) si transmiterea datelor catre biroul de Administare Date HR, în vederea întocmirii documentelor solicitate de foştii sau actualii angajaţi (adeverinte solicitate pentru salarii, sporuri sau orice alte informatii in conformitate cu datele extrase din documentele existente in arhivă).


CERINTE

Cerinţe:

 - Studii medii sau superioare;
 - Experienţă minim 1 an în domeniul resurselor umane;
 - Cunoştinţe bune de operare pe calculator: Word, Excel, Outlook,
 - Buna capacitate de organizare, rigurozitate, minuţiozitate, seriozitate, integritate;
 - Capacitate de integrare în termenele stabilite;
 - Experienţa privind lucrul în arhivă, constituie avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder este o companie specializata in servicii de resurse umane. Serviciile noastre: recrutare, angajare temporara, cercetari de piata, salarizare si administrare de personal,training, teambuilding.

Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selecţie şi plasare de personal din România, având 9 filiale în Sibiu, Bucureşti, Piteşti, Oradea, Timişoara, Cluj, Iaşi, Arad, Braşov cu 99 de consultanţi şi venituri consolidate de 22 de milioane de euro în 2011 (Trenkwalder şi Trenkwalder Services). Trenkwalder este membră a Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT).