INGINER IT

REDATRONIC SERV SRL

05-05-2011 | EXPIRA LA 04-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asamblare si service echipamente IT;
Instalari soft-uri;
Configurari hardware si software;
Suport tehnic si service pentru echipamentele IT;
Deplasare la sediul clientului pentru efectuarea de revizii si reparatii echipamente IT.


CERINTE

Studii superioare profil tehnic;
Bune cunostinte de hardware si software;
Cunostinte temeinice Microsoft, Linux;
Experienta practica in configurarea de retele,asamblare, service / depanare PC;
Persoana organizata, responsabila, de incredere;
Bune cunostinte de limba engleza;
Carnet de conducere categoria B.


BENEFICII OFERITE

Acces nerestrictionat la informatia tehnica;
Programe de specializare si perfectionare;
Acces la certificari;
Ocazia de a lucra intr-un mediu placut, alaturi de o echipa tanara si dinamica.


DESCRIEREA FIRMEI

Profilul companiei

Redatronic si-a propus si a reusit o abordare profesionala a segmentului de piata din domeniul infrastructurii IT&C si al AUTOMATIZARILOR industriale si rezidentiale.
Oferind solutii profesionale de consultanta, proiectare, executie si mentenanta, in functie de dorintele clientilor, am ajuns sa acoperim un spectru larg de activitati conexe acestui domeniu.
In acesti 20 ani, am reusit datorita profesionalismului demonstrat in relatiile cu partenerii de afaceri si clientii, sa ne impunem ca si lider local, promovandu-ne exigentele in ceea ce priveste calitatea, fapt consfintit si prin implementarea si certificarea Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu standardul european ISO 9001-2001.
Imbinand tehnologii moderne, oferim solutii complexe, cum ar fi: infrastructura IT combinata cu sisteme de curenti slabi si automatizari, dar si cu solutii de management al afacerii si servicii postvanzare de calitate si prompte.
Punctele noastre forte le reprezinta experienta in domeniu, calitatea serviciilor si produselor, promptitudinea, flexibilitatea si programele de fidelizare.
Datorita experientei si rezultatelor profesionale, a instruirii directe de catre parteneri, si astfel formarii unui colectiv de specialisti, tineri si ambitiosi, in timpul acestor 20 ani de activitate, am devenit principali parteneri zonali ai principalelor companii de renume international din domeniu.
Aceasta recunoastere din partea partenerilor nostri a adus cu sine - firesc - recunoasterea companiei ca un jucator important pe piata locala, impunandu-ne mentinerea unui cadru profesional extrem de solid.
Toate acestea ne ajuta sa oferim partenerilor nostri posibilitatea de a-si valorifica resursele informationale, de a-si eficientiza procesul decizional si de a-si imbunatati relatiile cu proprii clienti.