Functionar Administrativ

TRENKWALDER

27-05-2014 | EXPIRA LA 26-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Preluarea documentelor transmise de parteneri prin fax, email, poştă, verificarea corectitudinii si completitudinea datelor, multiplicarea (dacă este cazul) documentele clientului, scanarea si încarcarea documentelor clientului în programele informatice puse la dispoziţie, în conformitate cu procedurile interne în vigoare.
- Preluarea de proiecte de instalaţii de utilizare (documentaţia tehnică), în vederea avizării de către opraratorul licentiat de distribuţie, înregistrează si ţine evidenţa documentatiilor preluate cu ajutorul programelor informatice puse la dispoziţie.
-Informarea partenerul (telefonic sau in scris), cu privire la posibilitatea de ridicare a documentaţiei tehnice procesate de operatorul licenţiat de distribuţie.
-Păstrarea evidenţei corespondenţei primite si expediate prin toate canalele aflate la dispoziţie.
- Pregătirea documentelor pentru arhivare, conform normelor şi reglementărilor în vigoare, arhivarea acestora în spaţiile special amenajate sau predarea acestora către furnizorii de servicii de arhivare;


CERINTE

- Studii medii sau studii superioare absolvite;
- 1 - 2 ani experienta in relatiile cu publicul;
- Persoana ogranizata si atenta la detalii;
- Bune abilitati de comunicare si negociere
- Cunostinte de MS Office
- Cunostinte de operare SAP (constituie avantaj);
- Limba engleza sau alta limba de circulatie internationala constituie avantaj


BENEFICII OFERITE

Esti dornic sa activezi in cadrul unei companii multinationale, sa iti dezvolti o cariera in domeniul resurselor umane si a customer support-ului? Atunci Trenkwalder iti ofera posibilitatea de a activa in acest domeniu prin postul Functionar Administrativ, post deschis in cadrul companiei E.ON Business Services.


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder este o companie specializata in servicii de resurse umane. Serviciile noastre: recrutare, angajare temporara, cercetari de piata, salarizare si administrare de personal,training, teambuilding.

Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selecţie şi plasare de personal din România, având 9 filiale în Sibiu, Bucureşti, Piteşti, Oradea, Timişoara, Cluj, Iaşi, Arad, Braşov cu 99 de consultanţi şi venituri consolidate de 22 de milioane de euro în 2011 (Trenkwalder şi Trenkwalder Services). Trenkwalder este membră a Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT).