DIRECTOR EXECUTIV

Psihoselect

24-10-2007 | EXPIRA LA 23-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ai fost in pozitia de a coordona activitatea altora si modul tau de abordare a dus la consolidarea echipei si la cresterea performantei echipei?

Ai propus bugete de venituri si cheltuieli care au fost acceptate si s-au dovedit realiste?

Ai elaborat strategii de dezvoltare care au dus la cresterea eficientei si a performantei companiei?

Daca ai raspuns cu "DA" la majoritatea intrebarilor si doresti sa te alaturi unei companii multinationale din domeniul comert instalatii, trimite-ne CV-ul tau!


CERINTE

Ai absolvit o facultate cu profil economic pentru ca iti place sa lucrezi cu cifre si te pasioneaza calculele?

Ai ocupat cu succes o pozitie similara pe o perioada de cel putin trei ani?

Folosesti zilnic MS Office-ul si Internetul si cunosti sau esti dispus sa inveti WinMentor?

Esti suficient de stapan pe limba engleza pentru a intelege ca este ok sa mai si gresesti atunci cand vorbesti cu furnizori sau clienti straini?


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o echipa de specialisti care au dezvoltat solutii profesionale in domeniul consultantei in resurse umane. Infiintata in 2001, in Cluj Napoca, compania noastra si-a demonstrat profesionalismul in tot ceea ce face. Acesta este motivul pentru care ne-am extins activitatea in Bucuresti si in orasele din Transilvania, Banat, si Moldova. Principiul nostru este ca afacerile bune au la baza oameni valorosi. Noi suntem firma care va face afacerea mai buna.

Sloganul nostru este: Alege Profesionalism si Siguranta
Domeniile pentru care am realizat selectii sunt: productie, comert cu amanuntul, distributie, tehnic, IT, economic, servicii, marketing, resurse umane, administrativ etc.