Curs intensiv de limba germana pentru medici in Targu Mures

Job Connect

20-05-2013 | EXPIRA LA 19-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job Connect anunta un nou proiect pentru medicii doritori sa profeseze in Germania, proiect care va debuta in luna iulie in Targu Mures!
 
Proiectul este destinat medicilor care vor sa lucreze intr-un spital/clinica/praxis din Germania.
 
Venim in sprijinul celor care nu au ajuns la nivelul de limba germana B2 (necesar pentru a practica in Germania), punand la dispozitie un curs intensiv de limba germana. In cele ce urmeaza, va vom oferi detalii legate de acest proiect, numit “Academia Job Connect pentru Medici”.


CERINTE

Cui se adreseaza cursul?
Medicilor care cunosc limba germana la nivel cel putin de A2 (incepator) si doresc sa continue sub indrumarea unui profesor cu peste 20 de ani de experinta in pregatirea adultilor pentru examene de limba germana.
Specializarile pentru care am plasat cu succes medici sunt: Medicina Interna, Anestezie, Neurologie, Recuperare, Chirurgie, Ortopedie. O colaborare cu noi presupune si ca printre optiunile dumneavoastra sa se regaseasca si aceste specializari.
 
Cat dureaza?
Parcurgerea unui nivel (de ex. A1 – A2) se realizeaza in decurs de o luna. Asadar, cursul pentru atingerea nivelului B2 se va intinde pe durata a 3 luni.
 
Care sunt costurile?
Costurile pentru organizarea cursului sunt de 2150 de euro / participant.
Platiti 50 Euro/Luna (150 Euro/3 luni), urmand ca restul sumei, 2000 de euro, sa fie platiti incepand cu a doua luna dupa angajarea dumneavoastra in cadrul unei clinici/spital/praxis din Germania, in 8 transe a cate 250 de Euro.
Pentru pregatirea actelor necesare obtinerii Approbationului, costurile pentru traduceri sunt de 450 de lei. Traducerile se fac la un traducator autorizat si recunoscut in Germania. Pentru legalizarea actelor, costurile se ridica la aproximativ 80 euro.

Cum se va desfasura cursul?
De luni pana Vineri, intre orele 9 – 14, plus inca 3 ore de studiu individual, acasa.
 
Unde se va desfasura cursul?
Cursul se va desfasura in Targu Mures, intr-o locatie despre care va vom informa ulterior.
In cazul in care sunteti interesat/a sa participati la acest program, dar nu locuiti in Targu Mures, va rugam sa ne comunicati conditiile in care ati putea veni pe perioada cursului (3 luni) in Targu Mures.


BENEFICII OFERITE

Participarea la curs inseamna si colaborarea cu Job Connect pentru obtinerea unui loc de munca in Germania.

Va asteptam!


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.