CONTABIL SEF

Psihoselect

04-10-2008 | EXPIRA LA 10-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatile postului constau in organizarea evidentei contabile a firmei, delegarea sarcinilor si verificarea regulata a indeplinirii acestora, elaborarea balantei si a bilantului si raspunderea pentru legitatea contabilitatii in fata organelor de de stat.
Angajatul va trebui sa verifice miscarile de marfa si trezorerie intre subunitati si parteneri si sa organizeze verificarea evidentei reale si corecte a acestor miscari.
De asemenea, Contabilul Sef va trebui sa tina legatura cu Organele de Stat de Control, cu auditorii si cu cenzorii. La cererea acestora, el va pregati situatiile si actele solicitate.


CERINTE

Cautam o persoana cu minim 2 ani experienta pe un post similar, absolventa de studii superioare economice si cunoscatoare a unui program informatic de contabilitate.


DESCRIEREA FIRMEI

Noi, Psihoselect

o echipa de profesionisti in domeniul resurselor umane, care analizeaza nevoile clientilor nostri si propune servicii customizate pentru acestia. Cu o experienta de peste sase ani in domeniu am dezvoltat un pachet complet de activitati care cuprind:
• Recrutare si selectie pentru pozitii de top si middle management
• Audit de personal (Assessment centre, Evaluarea psihologic¿, Evaluarea performan¿elor, Evaluarea satisfac¿iei în munc¿)
• Training (Tehnici de vânzare, Negociere, Leadership, Teambuilding, Time management, Coaching)
• Al saptelea serviciu ( Diagnoza culturii organiza¿ionale, Proiecte de interven¿ie organiza¿ional¿, Strategii de motivare, Restructurare organiza¿ional¿, Proiecte de reten¿ie a personalului)

www.psihoselect.ro

Clientul nostru,

Retea teritoriala de magazine de produse tehnico-sanitare, este o companie care se extinde continuu, atat in tara cat si in strainatate.