Business analyst

SYSGENIC GROUP

22-08-2010 | EXPIRA LA 28-08-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

In calitate de Bussines analyst vei fi responsabil pentru analiza nevoilor de bussiness ale clientilor pentru a putea identifica cerintele si a propune solutii. Vei actiona ca si punct de legatura intre persoanele de decizie pentru a putea obtine, analiza, comunica si valida cerintele pentru dezvoltare/modificare software. Bussiness analyst-ul va intelege problemele si oportunitatile bussinessului in contextul cerintelor si va recomanda solutiile care ofera posibilitatea echipei de dezvoltare de a crea, dezvolta, intretine produsul.


CERINTE

Studii superioare finalizate in Management, Studii economice, sau echivalent
Minim 2 ani experienta pe o pozitie similara
Analiza de cerinte, analiza de bussines, bussines oriented
Capabil sa analizeze si sa inteleaga procese, sa documenteze rezultatele obtinute din cercetare/analiza
Cunostinte cel putin medii de limba Engleza si Spaniola, atat scris cat si vorbit
Cunostinte minime despre IT, diversele tehnologii.
Creativ, Team player, deschis pentru experiente noi, capabil de a lucra sub presiune, capabil de a mentine confidentialitatea datelor obtinute, initiativa, responsabilitate, rabdare
Interes pentru relocare in strainatate pentru perioade mai lungi de timp
Avantaje iti confera cunostintele despre diverse linii de productie, aptitudini demonstrate de project management.


BENEFICII OFERITE

Daca esti candidatul potrivit iti oferim o experienta noua, oportunitatea de a calatori, o provocare, posibilitatea de a lucra cu o echipa tanara, activa, in schimbul carora iti vom recompensa performanta si realizarile atat din punct de vedere financiar, cat si prin posibilitatea/sustinerea permanenta in dezvoltarea unei cariere de succes.
Ia legatura cu noi.
*Numai persoanele selectate pentru interviu vor fi contactate.


DESCRIEREA FIRMEI

Cautam oameni cu initiativa, cu sau fara experienta pentru posturile: Software Developer si Business Analyst. Ne puteti contacta direct pentru informatii sau transmitere CV la hr@sysgenic.com.

Sysgenic Group is a network of IT companies and highly skilled people who share the same ideals, exchange knowledge and ideas, which work together in a rapidly evolving out-sourcing market. Anticipating IT trends, Sysgenic Group is assuming a pro-active attitude in finding the best answers to the market needs. principle represents the company core value.
More info on http://www.sysgenic.com/.