Asistent(a) Relatii Publice - PR

PEGAS Sisteme de Management

06-06-2007 | EXPIRA LA 06-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Rela¿iile cu presa – un obiectiv este de a se asigura c¿ în pres¿ se scrie favorabil si periodic despre Firma noastr¿. În acest sens, se vor men¿ine rela¿ii strînse, bazate pe întîlniri, comunicate de pres¿, conferin¿e de pres¿, etc.
- Comunicarea – clien¿ii, furnizorii, angaja¿ii, partenerii de afaceri, comunitatea trebuie s¿ ¿tie „ce se întîmpl¿” cu Firma ¿i ce planuri avem în viitor.
- Imaginea firmei – se va ocupa de înt¿rirea imaginii de marc¿, brandului Pegas
- Reclam¿ – va colabora cu dep. Vanz¿ri/Consultan¿¿ ¿i mass-media pentru dezvoltarea unor articole advertoriale, reclame, inserturi publicitare, brosuri, grafic¿ publicitar¿, etc.
- Evenimente – va organiza conferin¿e, seminarii, workshop-uri pe diferite teme, sub sigla Pegas
- Website – va colabora cu firme de webdesign pentru actualizarea permanent¿ ¿i optimizarea site-ului www.pegas.ro


CERINTE

- fire analitica: colecteaza si analizeaza date, sintetizeaza informatie complexa si diversa
- comunicare orala: vorbeste clar, coerent in situatii de lucru pozitive sau negative, da raspunsuri coerente la intrebari, prezinta excelent
- lucreaza foarte bine in conditii de stres


DESCRIEREA FIRMEI

Pegas este o firma de consultanta romaneasca, lider de piata in domeniul consultantei pentru sisteme de management.
Pegas acopera intreaga gama a sistemelor de management, incepind cu sistemele ISO 9000, continuind cu sisteme de management de mediu ISO 14000, sistemele de management al securitatii alimentare HACCP, a sigurantei si securitatii in munca OHSAS 18000. De asemenea, prin parteneriatele cu Ultimus SUA si QPR Finlanda, Pegas ofera solutii Business Process Management si Balanced Scorecard.
Sediul nostru este in Tirgu-Mures si avem patru puncte de lucru, in Piatra-Neamt, Bucuresti, Timisoara, Constanta si Craiova.
Pentru mai multe informatii, accesati www.pegas.ro.