CONSILIER ASIGURARI

OMNIASIG ASIGURARI DE VIATA SA

20-10-2009 | EXPIRA LA 11-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca esti o persoana dinamica, perseverenta si pasionata de succes, vino alaturi de noi!
OMNIASIG ASIGURARI DE VIATA, companie membra a Vienna Insurance Group, recruteaza
CONSILIER ASIGURARI (4 posturi disponibile)


CERINTE

Daca:
-ai peste 22 de ani,studiile finalizate sau in curs de finalizare?
-esti o persoana responsabila, determinata, care iubeste succesul si este dispusa sa munceasca pentru a-l obtine?
-vrei sa castigi mai multi bani?
-vrei sa te dezvolti profesional pe termen lung?

ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE DE PROFESIONISTI !


BENEFICII OFERITE

Lucrand in vanzari, sarcina ta este de a te concentra asupra nevoilor, aspiratiilor si viselor tale si ale clientilor tai. Vei proiecta cele mai bune solutii financiare pentru acestia.

Cand vei realiza aceasta, relatiile tale cu clientii devin semnificative, atat pentru ei, cat si pentru tine, ceea ce va aduce tututor avantaje si impliniri.

Tu vei avea:



VENITURI NELIMITATE - stabilindu-ti singur obiectivele legate de venituri si fiind singurul stapan al drumului pe care ai ales sa-l urmezi in noua cariera.(, carte de munca, tichete de masa, alte bonusuri)
PROGRAME DE TRAINING - luam in serios pregatirea personalului nostru. Chiar daca nu ai experienta in vanzari, programul nostru de training multidimensional te va purta catre succes.
SPRIJIN CONTINUU - chiar si dupa ce ti-ai stabilit o cariera, Omniasig Asigurari de Viata S.A. iti ofera suport continuu prin intalniri de lucru si programe de pregatire pentru a-ti imbunatati constant cunostintele si abilitatile. Gandim aceasta ca pe o investitie inteligenta in viitorul tau si al nostru.
OPORTUNITATEA UNEI CARIERE - este deschisa oricarei persoane perseverente, serioase, ambitioase, deschise si capabile de a lucra in echipa. Un consilier Omniasig Asigurari de Viata are mai multe alegeri decat iti poti imagina.


DESCRIEREA FIRMEI

Omniasig Asigurari de Viata este o societate de asigurare specializata in asigurari de viata, infiintata in decembrie 1997; companie dinamica si solida din punct de vedere financiar si cu o imagine puternica, a devenit una dintre cele mai cunoscute si respectate firme de profil din Romania.

Inca de la infiintare, compania a acordat o mare importanta factorului uman, plecand de la premisa ca acesta se afla in stransa corelatie cu succesul unei companii.
Omniasig Asigurari de Viata investeste permanent in produse si servicii de asigurare la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism, oferind clientilor sai un portofoliu diversificat de programe de protectie si de investitii, atat pe plan individual, cat si la nivel corporativ: