ADJUNCT(A) SEF MAGAZIN

SC MINIMAX DISCOUNT SRL

12-10-2008 | EXPIRA LA 18-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- gestiune marfa
- receptie marfa
- comenzi catre depozitul central din Bucuresti
- coordonarea echipei din magazin
- rezolvarea plangerilor clientilor


CERINTE

- experienta minima in domeniu (comert, vanzari)
- cunostinte operare PC
- spirit de echipa
- aptitudini de comunicare


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca sigur, stabil, bine remunerat, cu posibilitate de recunoastere a meritelor si promovarea in functie de rezultatele individuale.


DESCRIEREA FIRMEI

S.C. miniMAX DISCOUNT S.R.L. este o companie romaneasca de comert infiintata in 2003 Bucuresti cu scopul dezvoltarii unei retele de magazine de tip discounter, de dimensiuni medii in orasele mai mici din Romania.
Fiecare magazin miniMAX DISCOUNT va fi construit integral de la zero, conform standardelor europene, si va reprezenta o facilitate pentru romani, care isi vor putea face cumparaturile intr-un singur loc.
Pentru atingerea pozitiei de lider de piata, primele 10 magazine sunt planificate a fi puse in functiune pana la sfarsitul anului 2005, si alte 20 pana la finele lui 2006. Stadiul final al retelei vizeaza deschiderea a peste 100 de magazine. Primele magazine vor fi construite in Bucuresti si orasele din imprejurimi, pe o raza de pana la 250 km, adica in regiunea sudica a Romaniei, urmand ca ulterior sa fie acoperita intreaga suprafata a tarii.